Liga 1

„Să fiarbă sângele în ei” » Viorel Moldovan, mesaj pentru jucătorii tineri de la Rapid: „Alții la 16-18 ani câștigă Campionatul European”

Viorel Moldovan/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Laura Șoica  —  luni, 05 august 2024

Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, a transmis un mesaj pentru jucătorii tineri de la echipa din Giulești.

Rapid a cumpărat mai mulți jucători tineri, în speranța că aceștia vor aduce un viitor strălucit în Giulești. Fotbaliștii sunt: Rareș Pop, Cătălin Vulturar, Omar El Sawy, Andrei Borza, Robert Bădescu și Bogdan Ungureanu. Aceștia sunt fie crescuți la Rapid, fie aduși de la alte echipe.

Viorel Moldovan, mesaj pentru jucătorii tineri de la Rapid

Viorel Moldovan a transmis că vrea că jucătorii tineri de la Rapid să arate că își doresc să-și câștige locul în echipă și să lupte pentru acest lucru.

„Rareș Pop e fantastic, avem cei mai buni tineri din România. Musteșc de talent, trebuie să aibă mai multă foame, să aibă răutate, să își dorească mai mult, să impună și să joace. La 21 de ani este tânăr-bătrân, trebuie să joci. Alții la 16-18 ani câștigă Campionatul European, despre ce vorbim.

La 18 ani trebuie să fiarbă sângele în tine, să îți dorești mai mult. Vreau o revoltă din partea lor, asta aștept din partea lor. Să muște din adversari când intră în teren, să își câștige locul din teren”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Fanatik.

Viorel Moldovan: ”Lui Neil Lennon îi place de Bădescu”

Președintele de la Rapid a dezvăluit că lui Neil Lennon îi place de Robert Bădescu, însă jucătorul trebuie să își dorească să crească mai mult. Moldovan este sigur că fundașul stânga o să fie o surpriză plăcută atunci când o să „rupă lanțul”.

„Antrenorul îi apreciază și ține foarte mult să aibă tineri jucători în echipă, deci nu vă rețineți. Îi vreau mai răi în sens pozitiv, poate își doresc, dar nu fac suficient de mult să devină titulari. La 18 trebuie să rupi, să îl convingi pe antrenor să îți dea șansa să joci.

Antrenorul să spună că are încredere în tine, că îi dă drumul cu orice risc pentru că știe că face față. Dacă nici la vârsta asta nu ai motivație și ambiție când să o ai? Plângem de fiecare dată că nu joacă, șanse are fiecare, doar trebuie să profite de ea.

Dacă rupe puțin lanțul poate să fie surpriza plăcută din lotul Rapidului. Lui Neil Lennon îi place de Bădescu, e foarte apreciat, dar trebuie să își dorească mai mult, să rupă lanțul, trebuie să fie mai rău”, a mai declarat președintele de la Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.