Liga 1

Dinamo transferă jucători în toate compartimentele: „Vrem să rezolvăm cât mai repede”

Dinamo - Gloria Buzău. FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Alexandru Barbu, Adrian Duţă  —  luni, 05 august 2024

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a analizat startul de sezon al echipei roș-albe.

Dinamo a câștigat cu Gloria Buzău, scor 4-1, și a ajuns la 7 puncte acumulate în primele 4 etape din Liga 1. „Câinii” au cel mai bun atac din Superliga, cu 11 goluri marcate, adică jumătate din câte au marcat în întreg sezonul regular 2023-2024.

VIDEO. Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo: „Ca rezultate, se putea mai bine”

„Ca și joc, este ceea ce ne așteptam. Ca rezultate, pot să fiu subiectiv - cred că puteam să obținem mai mult. Ca joc, mod de exprimare, este ceea ce ne doream și ce anticipam.

Cel mai important e că am construit un grup, o echipă unită. Acum trebuie să fim serioși, să ne facem treaba zilnic. Jucătorii au înțeles că pe cât de bine te antrenezi, pe atât de bine joci. Cel mai mare câștig al nostru e că am reușit să formăm un grup.

Toate meciurile sunt complicate, mai ales acum, că toți ochii sunt ațintiți asupra noastră. Ne-am propus să jucăm fiecare meci cu intensitate mare, să avem un concept de joc”, a declarat Andrei Nicolescu, la GSP Live.

Andrei Nicolescu: „Doar așa mai pleacă cineva de la Dinamo”

Întrebat despre campania de mercato din această vară, Nicolescu a comentat astfel:

„Așa cum spuneam, ca să considerăm că avem un lot echilibrat, mai ales că există posibilitatea ca anumiți jucători să nu poată evolua, ne mai trebuie câte un jucător pentru fiecare compartiment.

Am avut multe discuții care nu s-au concretizat, dar încercăm cât mai repede, pentru că fiecare jucător va avea nevoie de o perioadă de adaptare.

Dacă vom mai face mișcări în lotul actual, la capitolul plecări, vor fi cele prin care încercăm să le dăm minute tinerilor, adică să împrumutăm jucători tineri la alte echipe, unde să joace. Doar așa mai pleacă cineva”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.