Stranieri

George Pușcaș este OUT de la Genoa! Gazzetta dello Sport a făcut anunțul

George Pușcaș // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 05 august 2024

Internaționalul român nu a fost nici măcar în lotul lui Genoa pentru amicalul cu Monaco (2-1), iar clubul i-a găsit deja înlocuitor: Oudin, de la Lecce.

George Pușcaș încă n-a plecat, dar este deja istorie la Genoa. Un semn că atacantul român nu mai contează absolut deloc în planurile antrenorului Alberto Gilardino este și faptul că acesta n-a mizat deloc pe serviciile sale în recentul amical cu AS Monaco (2-1).

Genoa i-a găsit deja înlocuitor lui George Pușcaș

Mai mult, potrivit ediției de azi a Gazzettei dello Sport, clubul i-ar fi găsit deja înlocuitor, în persoana francezului Oudin, de la Lecce. Pușcaș se află în negocieri cu Bodrumspor, nou promovată în prima ligă a Turciei, fiind dorit acolo de antrenorul Ismet Tasdemir.

Deocamdată, însă, părțile nu se înțeleg la bani. Bodrumspor i-ar fi oferit un salariu cifrat la 700.000 de euro net pe sezon, însă tricolorul solicită 900.000 de euro - potrivit fanatik.ro.

Pușcaș a ajuns la Genoa în vara anului trecut, transferat de la Reading, în schimbul a 2,5 milioane de euro. Însă n-a făcut o figură reușită și în ianuarie anul acesta a fost împrumutat lui Bari, până la finele sezonului.

George Pușcaș n-a reușit să profite de prezența la Euro 2024 pentru a-și crește cota de piață

Nici la Euro 2024, el n-a reușit să iasă în evidență. Selecționerul Edi Iordănescu l-a utilizat doar un sfert de oră, în finalul meciului cu Ucraina (3-0), și 23 de minute la 1-1 cu Slovacia.

Iar în partidele contra Belgiei (0-2) și Olandei (0-3), l-a „uitat” pe banca de rezerve. Practic, singurele sale goluri din sezonul trecut, 4 la număr, datează din perioada „Bari”. Ultimul marcat tocmai pe 20 aprilie, la 1-1 cu Pisa, când a jucat 76 de minute.

O carte de vizită care nu-i ajută lui Pușcaș absolut deloc în această vară. Nici la Genoa, unde a fost trecut la „pasiv”, nici pe piața transferurilor, unde doar Bodrumspor i-a bătut la ușă.

1,5 milioanede euro este cota de piață a lui George Pușcaș la ora actuală. Cea mai mare a fost de 6 milioane, atinsă în februarie 2020, la Reading

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.