Liga Campionilor

Cine sunt PAOK și Malmo, posibilele adversare ale campioanei României. FCSB ar avea o misiune dificilă în play-off-ul Champions League

Dacă va trece de Sparta Praga, FCSB va juca în play-off-ul Champions League cu învingătoarea „dublei” PAOK/Malmo. Astfel, campioana României poate juca împotriva echipei lui Răzvan Lucescu/ FOTO Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 05 august 2024

Dacă va trece de Sparta Praga, FCSB va juca în play-off-ul Champions League cu învingătoarea „dublei” PAOK/Malmo. Astfel, campioana României poate juca împotriva echipei lui Răzvan Lucescu, favorită împotriva suedezilor.

FCSB va avea o misiune grea până în grupele Champions League. Următorul obstacol e Sparta Praga, campioana Cehiei, pe care roș-albaștrii o vor înfrunta pe 6 și 13 august.

Apoi, dacă trece de Sparta, va da fie peste campioana din Grecia, fie peste cea din Suedia.

Cine e PAOK Salonic, posibila adversară a celor de la FCSB

PAOK Salonic e campioana Greciei, după ce a luat titlul în ultima etapă în sezonul trecut, în urma victoriei cu rivala locală Aris, scor 2-1. Trupa lui Răzvan Lucescu a intrat în preliminariile Champions League în turul doi, unde a trecut de Banja Luka, cu 4-2 la general.

Echipa din Salonic are un lot cotat la 99 de milioane de euro, adică de 3 ori cât valoarea de piață a celor de la FCSB (32,3), pe Transfermarkt.

Cel mai bine cotat jucător din lotul lui Lucescu e Fedor Chalov, la 11 milioane de euro. Atacantul a fost transferat de la ȚSKA Moscova pentru 3 milioane de euro în acest mercato.

6 milioane de euroa cheltuit PAOK pentru transferuri în această vară

Cine e Malmo, posibila adversară a campioanei României

Malmo a câștigat al 23-lea titlu în Suedia în sezonul trecut, iar acum e din nou pe primul loc în campionat, cu 3 puncte peste Djurgarden. Cu un lot cotat la 41,7 milioane e euro pe Transfermarkt, echipa suedeză pleacă cu șansa a doua împotriva lui PAOK Salonic.

Malmo a intrat în Champions League în turul 2 preliminar, unde a trecut de Klaksvik, scor 6-4 la general.

Sebastian Nanasi, mijlocaș stânga, e cel mai bine cotat jucător de la Malmo, fiind evaluat la 8 milioane de euro pe Transfermarkt.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.