Liga Campionilor

Gigi Becali, prima reacție după ce a văzut cu cine poate juca FCSB în play-off-ul Ligii: „Poate mă duc acolo la meci”

Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 05 august 2024

FCSB și-a aflat azi posibila adversară din play-off-ul UEFA Champions League. Dacă va trece de Sparta Praga (6 și 13 august), campioana României va juca pentru un loc în grupa Ligii cu învingătoarea dublei Malmo/PAOK Salonic. Iar Gigi Becali a reacționat în exclusivitate pentru GSP.ro: și-ar dori să înfrunte echipa lui Răzvan Lucescu, campioana Greciei.

Patronul FCSB e încrezător în șansele formației sale de a ajunge în grupa Champions League și de a încasa potul cel mare: 19 milioane de euro. Omul de afaceri a declarat pentru GSP.ro că ar dori să o întâlnească pe PAOK în play-off și spune că în acest scenariu ia în calcul să meargă chiar la meciul de la Salonic.

Gigi Becali, după ce FCSB și-a aflat posibila adversară din play-off-ul Champions League: „Vreau PAOK! Poate chiar mă duc acolo la meci”

„Cred că vom juca împotriva lui Răzvan Lucescu. Bine, mai știi... Dar noi mai mult vrem împotriva lui decât cu Malmo. Că poate mă duc și eu dacă jucăm în Grecia. Că eu mă duc în Grecia. E aproape de Sf. Dimitrie, de Sf. Grigore Palamas. Mă duc pe la sfinți. Vreau să văd cu cine mai mult Sf. Dimitrie. Cu mine sau cu Răzvan? Când vrea Domnul, bat orice echipă.

Mai avem puțin până în grupe, țaca-paca. Batem mâine pe Sparta, batem și pe Răzvan, țaca-paca, și suntem în grupe. Ce mare lucru? E imposibil? Unde e imposibil? Așa spunea lumea, că e imposibil? Ce, nu putem bate Sparta? Suntem în formă mare!

Totul e cum vrea Domnul. Și luăm bani mulți. Luăm 19 milioane de euro. Dacă ieșim din grupă luăm peste 50 de milioane. Cu tot cu bilete, luăm 70! Poate face Domnul mai departe, până acum a vrut”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Chestionat pe tema unor posibile transferuri, Becali a răspuns misterios: „Stați să vedem ce facem marți cu Sparta, iar miercuri veți afla”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.