Liga Campionilor

Ce a apărut pe site-ul lui PAOK, la câteva minute după ce s-a aflat că poate evolua cu FCSB! La fel s-a întâmplat în presa din Grecia

PAOK a numit-o pe FCSB Steaua București, atunci când a anunțat cu cine ar putea juca în play-off-ul Champions League / Sursa Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  luni, 05 august 2024

PAOK a numit-o Steaua București pe FCSB, atunci când a anunțat cu cine ar putea juca în play-off-ul Champions League, la doar câteva minute după ce a aflat posibilele adversare.

Luni a avut loc tragerea la sorți pentru play-off-ul Champions League. Dacă PAOK o să reușească să o învingă pe Malmo, atunci o să o întălnească pe câștigătoarea dintre FCSB și Sparta Praga.

Tururile meciurilor dintre Sparta Praga - FCSB și Malmo - PAOK se vor disputa marți, 6 august, iar retururile vor fi pe 13 august.

Cum a numit-o PAOK pe FCSB, la câteva minute după tragere

După aflarea posibilelor adversare, PAOK a postat pe site-ul oficial și pe rețelele sociale informația. Totuși, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a numit-o Steaua pe echipa lui Gigi Becali.

„Câștigătoarea de la Steaua București – Sparta Praga va fi următorul nostru adversar, în cazul în care ne calificăm în play-off-ul Champions League”, a scris PAOK.

Cum a numit-o presa din Grecia pe FCSB

Și jurnaliștii de la Sportal.gr au numit-o pe FCSB tot în același fel: ”Câștigătoarea meciului dintre Sparta Praga și Steaua București va înfrunta PAOK în play-off-ul Ligii Campionilor, în cazul în care campioana Greciei va depăși obstacolul de la Malmo.

FCSB și PAOK se vor putea întâlni, dacă vor trece de adversarele din turul trei, pe data de 20 sau 21 în tur și pe 27 sau 28 în retur.

Mai avem puțin până ajungem în grupe, țaca-paca. O batem pe Sparta, îl învingeam și pe Răzvan, țaca-paca, și gata, suntem în grupe. Ce mare lucru? Este imposibil? Cum e imposibil? Așa mai spunea lumea, că este imposibil? Ce, nu o putem bate Sparta? Suntem în formă mare!

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.