Conference League

Marian Barbu, delegat la un meci din Conference League » Va fi a doua partidă europeană condusă de arbitrul român în acest sezon

Arbitrul Marian Barbu va arbitra meciul dintre FC Zurich și Vitoria Guimaraes, din turul 3 al Conference League. Partida se va juca joi, 8 august, de la 20:00. / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 05 august 2024

Arbitrul Marian Barbu va arbitra meciul dintre FC Zurich (Elveția) și Vitoria Guimaraes (Portugalia), din turul 3 al Conference League. Partida se va juca joi, 8 august, de la 20:00.

Nu este primul meci european pe care Marian Barbu îl arbitrează în acest debut de sezon. El s-a mai aflat la centru și în meciul retur dintre Partizan Belgrad și Dinamo Kiev, câștigat de ucraineni cu scorul de 3-0, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Barbu va fi ajutat de asistenții Ovidiu Artene și Imre Laszlo Bucsi. Sebastian Colțescu va fi al 4-lea oficial, în timp ce Cătălin Popa și Marcel Bîrsan se vor afla în camera VAR.

Sparta Praga - FCSB, arbitrat de Rohit Saggi

Meciul Sparta Praga - FCSB, care va avea loc marți, 6 august, de la 21:00, în turul 3 al Ligii Campionilor va fi condus de arbitrul norvegian Rohit Saggi.

Prima manșă a turului 3 din Ligii Campionilor va fi arbitrată de o brigadă din Norvegia. Rohit Saggi se va afla la centru, în timp ce tușieri vor fi Morten Jensen şi Anders Olav Dale.

Sigurd Kringstad va fi rezervă, iar în cabina VAR vor fi doi spanioli: Juan Martínez Munuera şi Guillermo Cuadra.

În cazul unei calificări, FCSB va merge în play-off-ul Ligii Campionilor și își va asigura automat prezența în grupele Europa League. Returul de la București este programat marți, 13 august, de la 21:30, și se va juca pe stadionul Steaua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.