Liga 1

Rapid nu mai sperie pe nimeni! » Ce spune fotbalistul lui Sepsi: „Știam că vor fi mai puțin buni”

Denis Ciobotariu (26 de ani), fundașul central de la Sepsi, a spus că nu s-a temut de cei de la Rapid înaintea remizei din Giulești, scor 2-2.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marți, 06 august 2024

Denis Ciobotariu (26 de ani), fundașul central de la Sepsi, a spus că nu s-a temut de cei de la Rapid înaintea remizei din Giulești, scor 2-2.

Băieții lui Neil Lennon veneau după 3 meciuri fără victorie, în timp ce Sepsi avea două partide câștigate înaintea meciului direct. Denis Ciobotariu a spus că a constatat forma slabă a Rapidului și chiar se aștepta ca giuleștenii să nu facă un meci bun în această seară.

Ciobotariu nu a uitat să își ceară scuze, după ce l-a accidentat pe Borisav Burmaz în repriza secundă a meciului. Sârbul nu a mai putut continua meciul și a fost transportat la Spitalul Militar pentru investigații.

Denis Ciobotariu, după Rapid - Sepsi: „Știam că se află într-o situație mai puțin bună”

„Vreau să îi cer scuze lui Burmaz, nu am apucat. Am înțeles că a plecat la spital. Sper să nu fie grav, nu am avut nicio intenție. Am făcut o repriză foarte bună, cum nu am făcut în ultimele meciuri, asta ne bucură.

Nu pot să îmi explic, am înscris foarte repede și cred că ne-au surprins cu acea fază fixă. Mingea s-a bâlbâit și au marcat. Știam că Rapid este într-o situație mai puțin bună. Veneau după înfrângere, ne așteptam să fie un Rapid mai puțin bun decât în celelalte meciuri pe care le-am avut cu ei.

Este un început bun, am demonstrat și astăzi că se poate juca fără oricine, fără jucătorii care au plecat.

El (n.r. Borisav Burmaz, la faza accidentării) s-a oprit destul de brusc, eu am încercat să mă opresc și i-am dat cu genunchiul în zona spatelui fesier. Bineînțeles că nu am vrut, s-a văzut și la analiza VAR că nu a fost intenție”, a spus Denis Ciobotariu, la Prima Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.