Liga 1

Suporterii Rapidului și-au pierdut răbdarea » Scandările „Demisia!, Demisia!” și „Șumudică, Marius Șumudică!” au răsunat la finalul partidei cu Sepsi

+31 Foto
Marius Șumudică, în tribunele Stadionului Giulești. Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Sergiu Alexandru  —  marţi, 06 august 2024

După doar patru etape, rapidiștii și-au pierdut deja răbdarea. La finalul partidei dintre Rapid și Sepsi, terminată la egalitate, 2-2, 10.000 de oameni i-au cerut demisia lui Neil Lennon, cel care nu a fost prezent pe banca tehnică, fiind nevoit să fie alături de familie în țara natală.

Trupa alb-vișinie nu are nici o victorie în cele patru etape din Superligă, bifând remize cu UTA, Rapid și Sepsi, dar și un eșec în „Primvs Derby”, 0-1 cu Petrolul pe „Ilie Oană”.

VIDEO. Fanii Rapidului îi cer deja demisia lui Neil Lennon

Mai mult, atât în timpul partidei, cât și la finele acesteia, suporterii i-au scandat numele lui Marius Șumudică, prezent în tribunele arenei. Acesta a fost surprins fumând o țigaretă electronică, chiar la tribuna oficială, lucru interzis de regulamentele de ordine interioară ale stadioanelor din țară.

Șumudică a mai pregătit Rapidul în perioada 10 iunie 2010 - 28 aprilie 2011, fiind unul dintre cele mai iubite personaje ale Giuleștiului, asta după mulții ani petrecuți în tricoul alb-vișiniu.

În această seară, Kevin Varga a deschis rapid scorul pentru covăsneni, chiar în minutul 42, profitând de o neînțelegere în defensiva Rapidului și o eroare a lui Filip Blazek. Slovacul s-a revanșat la faza imediat următoare, restabilind egalitatea și consemnând un start electric de partidă în Giulești.

Petrila a făcut 2-1 în minutul 42, iar Debeljuh a egalat în minutul 69 pentru Sepsi. Trupa lui Bernd Storck a dominat teritorial, fiind mai prezentă în ultima treime alb-vișinie. Uluitoare a fost statistica posesiei: 72% pentru formația din Sfântu Gheorghe!

+31 Foto
Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

La minute bune după terminarea partidei, jucătorii Rapidului încă se regăseau pe teren, fiind băgați „în ședință” de suporteri.

Fără antrenor, au avut presiune. După golul de 2-2, au căzut și fizic. Când ai presiune, e greu să joci. Dacă publicul nu te ajută, prestația merge în jos.

- Gabriel Debeljuh, autorul golului doi al covăsnenilor în Rapid - Sepsi 2-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.