Jocurile Olimpice

Serena furioasă pentru că i s-a refuzat accesul într-un restaurant aglomerat: „Întotdeauna o premieră”

Serena Williams, împreună cu fetița ei, la concursul de gimnastică artistică de la Jocurile Olimpice / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 06 august 2024

Fosta mare campioană Serena Williams a primit ulterior scuze pe „X” de la restaurantul hotelului parizian: „Vă rugăm să acceptați scuzele noastre cele mai sincere”.

Serena Williams este o prezență activă la Jocurile Olimpice de la Paris. Dar nu chiar orice ușă i se deschide fostei mari campioane de tenis. Ea a trebuit să afle crudul adevăr când, împreună cu copiii fiind, și-a propus să ia masa la restaurantul aflat pe acoperișul hotelului „Peninsula”.

Serena Williams: „Mi s-a refuzat accesul pe acoperiș”

A fost refuzată și apoi și-a manifestat frustrarea pe „X”, fostul Twitter. „@peninsulaparis Mi s-a refuzat accesul pe acoperiș pentru a mânca într-un restaurant gol cu ​​locuri mai frumoase, dar niciodată cu copiii mei. Întotdeauna o premieră”, a scris fosta jucătoare americană de tenis, câștigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam.

Serena a postat și o fotografie cu emblema hotelului, pentru că urmăritorii ei să știe exact cine a avut tupeul s-o refuze. Conducerea acestuia și-a cerut ulterior scuze, tot pe „X”, și a explicat cum s-a ajuns în situația respectivă.

Serena Williams a postat emblema hotelului pe X

Conducerea hotelului Peninsula i-a cerut scuze și a explicat situația

„Stimată doamnă Williams, Vă rugăm să acceptați scuzele noastre cele mai sincere pentru dezamăgirea pe care ați avut-o în această seară.

Din păcate, barul nostru de pe acoperiș era într-adevăr plin, iar singurele mese neocupate pe care le-ați văzut aparțineau restaurantului nostru gourmet, L'Oiseau Blanc, care era rezervat în totalitate.

Întotdeauna am fost onorați să vă urăm bun venit și vă vom primi mereu din nou. Peninsula Paris”, se arată în comunicatul hotelului.

Hotelul Peninsula, din Paris

Serena Williams, personaj marcant la ceremonia de deschidere

Williams a fost văzută în mai multe rânduri în sălile de concurs, de la startul Olimpiadei, alături de fetița ei de 6 ani și de familie. De asemenea, a fost unul dintre personajele marcante la ceremonia de deschidere, alături de Rafael Nadal, Carl Lewis și Nadia Comăneci.

Serena a descris ceremonia ca fiind „de neuitat”. Ca sportivă activă, ea însăși a câștigat 4 medalii de aur la Jocurile Olimpice.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.