Liga 1

„E complicat în noul sistem?” » Ce au spus doi titulari de la Rapid: „Asta e marea problemă”

+31 Foto
FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Andrei Crăiţoiu, Sergiu Alexandru, Răzvan Petrescu (video)  —  marţi, 06 august 2024

După încă un pas greșit, 2-2 cu Sepsi, jucătorii Rapidului au fost apostrofați de fani, care și-au exprimat nemulțumirea. La finalul partidei, doi dintre aceștia au încercat să găsească explicații pentru seria slabă.

Trei egaluri și o înfrângere e bilanțul Rapidului lui Neil Lennon. Trei puncte și un joc care nu dă speranțe. Iar fanii deja îi cer demisia. La finalul meciului din Giulești, Claudiu Micovschi și Cristi Ignat au vorbit despre situația complicată de la echipă.

VIDEO. Cum explică Claudiu Micovschi seria proastă de la Rapid

„Nu contează sistemul. O grămadă de echipe folosesc acest sistem. Avem jucători buni, putem juca orice sistem. Dar dacă vom continua să luăm goluri pe greșeli, să nu ținem de minge... Doar să jucăm cu ea în față și să nu ținem de minge...”, a spus Micovschi după meci.

Apoi, a continuat și a vorbit despre seria slabă de rezultate, considerând că echipa face prea multe greșeli.

„A fost o seară dezamăgitoare. Am luat goluri pe greșeli, chiar și în secunda 30. Am întors scorul, dar repriza a doua am început-o cu frică. Iar pe final, am avut ghinion și nu am putut obține victorie.

Nu e vorba că ne lipsește curajul, dar luăm prea multe goluri pe greșeli. Am avut ocazii, dar nu am băgat-o în poartă. Trebuia să câștigăm cu orice preț. Ne prezentăm scuze fanilor. Neil Lennon a fost alături de noi. Sperăm să fie și la meciul următor.

Eu nu sunt în măsură să vorbesc de situația antrenorului. Și noi suntem vinovați, că noi intrăm pe teren. Trebuie să avem mai mult curaj, să ținem mai mult de minge și să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut”, mai spus mijlocașul.

VIDEO. Ce spune Cristi Ignat după încă un pas greșit făcut de Rapid

Ulterior a revenit rândul lui Cristi Ignat să încerce să explice ce nu merge la noul Rapid.

„Am vorbit la pauză, am încercat să ținem de rezultat. Nu e normal ca în față să nu ținem de minge și să nu avem personalitate. Suntem pe Giulești și trebuie să avem mai multă personalitate. Și noul sistem e destul de greu. Vom vedea la antrenamente și vedem ce schimbăm.

La final am simțit frustrare. Ne pare rău pentru suporteri, dar nu cred că mai au mult de așteptat până la prima victorie. Trebuie să schimbăm ceva la noi. În acest fel nu putem să câștigăm nici la Buzău”, a spus fundașul central.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.