Liga 1

Dinamo a transferat de la Farul! Anunț oficial

Dinamo transferă de la Farul: l-a prezentat pe Valentin Dumitrache (numărul 29) // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 06 august 2024

Dinamo a anunțat azi transferul atacantului Valentin Dumitrache. (21 de ani), de la Farul. Însă nu va juca la echipa alb-roșie în acest sezon, ci va fi împrumutat în Liga 2, la CS Afumați.

Echipa alb-roșie continuă să investească în tineri, campanie pe care a început-o în această vară. Iar azi a prezentat un nou jucător de perspectivă: Valentin Dumitrache.

Dinamo transferă de la Farul: l-a prezentat pe Valentin Dumitrache

Dinamo transferă de la Farul: l-a prezentat pe Valentin Dumitrache

Dumitrache și-a început cariera la LPS Buzău și Academica Clinceni, pentru care a și debutat în Superligă. A ajuns în vara lui 2022 la Farul, iar în sezonul precedent a jucat în Liga 2, sub formă de împrumut, la Gloria Buzău.

În total, atacantul are 34 de meciuri în Superligă: două la Farul în startul sezonului trecut, restul la Academica Clinceni. Nu are niciun gol marcat. În Liga 2, are 25 de meciuri și 4 goluri.

Bine ai venit, Valentin Dumitrache!

Cluburile Dinamo 1948 București și FCV Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Valentin Dumitrache.

Născut în 2003, în Buzău, Valentin a debutat în Superliga în 2021, pe când evolua la Academica Clinceni.

Pe lângă Clinceni, de când a părăsit „curtea" LPS Buzău, Valentin a mai îmbrăcat tricourile Farului (prima și a doua echipă) și Gloriei Buzău.

În sezonul trecut a bifat 2 meciuri în Superliga și 25 în Liga a II-a, unde a și înscris 4 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Valentin va evolua sub formă de împrumut la CS Afumați (Liga a II-a) în acest sezon competițional, pentru a bifa minutele necesare dezvoltării sale.

– comunicat Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.