Liga 1

Laszlo Dioszegi a remarcat un detaliu inedit la Rapid - Sepsi: „Vreau să-l felicit pe domnul Șucu!”

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a dezvăluit că nu este supărat după ce echipa sa a remizat cu Rapid în meciul din Giulești, scor 2-2.

Articol de Laura Șoica  —  marți, 06 august 2024

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a dezvăluit că nu este supărat după ce echipa sa a remizat cu Rapid în meciul din Giulești, scor 2-2.

Sepsi a remizat cu Rapid în etapa cu numărul patru a Superligii, 2-2. Echipa din Sfântu Gheorghe a deschis scorul chiar din minutul 1, dar giuleștenii au recuperat, iar la pauză deja conduceau. Gabriel Debeljuh a restabilit egalitatea.

Gruparea din Covasna a avut posesie de 72% în meciul din Giulești. A controlat partida, dar Dioszegi se declară mulțumit cu punctul obținut.

Reacția lui Laszlo Dioszegi după remiza cu Rapid

Laszlo Dioszegi a ținut să îl felicite pe Dan Șucu pentru primire, dar și pe suporterii Rapidului care au strigat doar pentru echipă și nu au cântat nimic rău la adresa lui Sepsi.

„Asta e frumusețea fotbalului. Câteodată, nu ocaziile înscriu golurile. Putem să spunem că a fost cel mai bun meci, 72% posesie înseamnă foarte mult, mai ales în Giulești. Suporterii erau avântați, voiau să câștige stadionul.

Chiar, înainte să vorbim despre orice, vreau să-l felicit pe domnul Șucu pentru primire și pe galeria Rapidului care a fost la înălțime. Au scandat numai pentru echipa Rapid și vreau să-l felicit, au fost extraordinari. Nu am auzit nimic pentru echipa noastră, sunt niște suporteri extraordinari.

Și băieții s-au dăruit 100%, au jucat și pentru Matei, care din păcate a putut urmări partida din fața televizorului. Au vrut să demonstreze că nu este adevărat ce se spune, că nu avem o condiție fizică foarte bună.

Eu înaintea partidei am spus că dacă facem un X sunt mulțumit. Acum, după meci, putem spune că sunt mulțumit, dar un pic de amărăciune este în mine. Dacă eram puțini mai atenți puteam pleca cu 3 puncte”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Fanatik

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.