Liga 1

Gest reprobabil la adresa lui Marius Șumudică, pe Giulești, după Rapid - Sepsi

+10 Foto
Marius Șumudică, scuipat pe stadionul din Giulești

Articol de Adrian Duţă  —  marți, 06 august 2024

Marius Șumudică a fost prezent pe Giulești la meciul dintre Rapid și Sepsi, scor 2-2, în etapa a patra din Superliga. Fostul antrenor și jucător al alb-vișiniilor a fost aclamat de suporteri, dar a ajuns și în centrul unui moment regretabil.

La finalul meciului, Șumudică a fost scuipat de unul dintre suporterii aflați la Tribuna 1.

VIDEO. Marius Șumudică, scuipat în Giulești

Marius Șumudică, liber de contract din martie, a profitat de timpul liber și a fost în Giulești la meciul Rapidului cu Sepsi. Înainte de startul partidei, fostul antrenor al alb-vișiniilor a făcut poze cu suporterii. Iar cel care i-a făcut fotografiile era Gheorghe Răducan, fostul lider al galeriei Rapidului.

Apoi, în timpul meciului, suporterii i-au scandat numele și l-au aplaudat. La final a făcut din nou poze cu fanii, dar a trăit și un moment regretabil pe stadioanele de fotbal.

Marius Șumudică a fost filmat în timp ce era scuipat la Tribuna 1 a stadionului din Giulești.

Tehnicianul a fost dorit de mare parte a galeriei Rapidului pe banca echipei, însă Dan Șucu, acționarul majoritar din Giulești, l-a ales pe nord-irlandezul Neil Lennon pentru postul de antrenor.

Marius Șumudică se vedea antrenor la Rapid

„Vreau să spun ceva în premieră. Am limba ascuțită și nu mă pot abține. Îmi făceam planuri, ce jucători aș lua la Rapid. Sun pe cineva din clubul Rapid, îl sun și pe jucător. Era vorba de un fundaș central. Mi-a zis că are clauză de 300.000 de euro.

E vorba de Denis Ciobotariu, de la Sepsi! Era primul jucător pe care îl aduceam la Rapid, dacă eram antrenor. Impecabil! Și ieri a fost! Joacă într-o apărare cu 4 fundași, cu 3 fundași centrali, nu are probleme”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.