Liga 2

Steaua București și FC Argeș s-au anulat reciproc » Remiză „albă” în ultimul meci al primei etape de Liga 2

David Maftei (primul de la dreapta la stânga), foto: facebook CSA Steaua

Articol de Tudor Belivacă  —  marţi, 06 august 2024

Steaua București a remizat cu FC Argeș, scor 0-0, pe stadionul Ghencea.

Steaua București și FC Argeș au remizat în prima etapă a noului sezon de Liga 2. Cele două formații s-au neutralizat, iar cei doi portari, Oncescu, de la Argeș, și Frânculescu, de la Steaua, au avut multe intervenții salvatoare. Portarul Stelei a intervenit decisiv în minutul 90+1 pentru a păstra tabela intactă.

Dani Iglesias și Chipirliu au ratat cele mai mari ocazii ale Stelei în prima repriză, iar Morar și Petrescu au amenințat poarta apărată de Frânculescu. În a doua repriză, Matei, Adi Popa și Dani Iglesias au fost periculoși la poarta Argeșului.

  • În acest moment, 8 cluburi nu au drept de promovare: CS Corvinul Hunedoara, CSC Șelimbăr, Steaua București, CSM Slatina, CSC Dumbrăvița, CS Afumați, Unirea Ungheni și CSM Focșani.

Steaua București - FC Argeș 0-0

Steaua București - FC Argeș, echipe de start

Steaua București: Frânculescu - Drăghici, Vîrtej, Beța, Ilie - Sierra, Iglesias, Păcuraru - Enceanu, Ignacio, Chipirliu
Rezerve: Munteanu, Nedelea, Kereki, Pop, Popa, Raicu, Răsdan, Matei, Dane
Antrenor: Daniel Oprița

FC Argeș: Oncescu - Tofan, Tudose, Orozco, Briceag - Seto, Doukoure, Petrescu - Morar, Pîrvu, Moldoveanu
Rezerve: Straton, Borța, Ghiocel, Garutti, Dinoci, Dima Dulcea, Buhăcianu, Gronner
Antrenor: Nicolae Dică

Clasamentul actualizat în Liga 2

  • Este a 85-a ediție a ligii secunde. După 7 sezoane la rând în care Liga a 2-a a avut 20 de echipe într-o singură serie, competiția trece la un nou format: eșalonul secund este format din 22 de echipe.
  • Sezonul regulat se va întinde pe 21 de etape, în care se vor juca doar meciurile tur. Apoi, primele 6 clasate vor merge în play-off, unde vor juca alte 10 partide, 5 tur, 5 retur.
  • Spre deosebire de prima ligă, la intrarea în play-off-ul din Liga 2 punctele nu se vor înjumătăți

În acest moment, lider în Liga 2 este CS Afumați după ce a învins-o cu 4-2 pe Concordia Chiajna. Csikszereda, Dumbrăvița, CSM Focșani și Metaloglobus s-au impus în prima etapă a Ligii 2. CS Mioveni a remizat cu Unirea Ungheni, Slatina a remizat cu Voluntari și FC Bihor cu ACS Viitorul Tg. Jiu.

FC U Craiova 1948 a înregistrat o înfrângere în primul meci al noului sezon de Liga 2 în fața celor de la CSM Reșița. Echipa patronată de Adrian Mititelu a încasat două goluri rapid, în doar primele 6 minute ale meciului, iar în minutul 12, Tudor Oltean a văzut cartonașul roșu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.