Liga Campionilor

De ce nu a fost Mihai Stoica la Praga, ci în studio: „Am o aplicație care-mi spune chestii”

+29 Foto
Mihai Stoica, la PrimaSport

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 06 august 2024

Mihai Stoica, 59 de ani, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, nu a făcut deplasarea la Praga alături de restul echipei, pentru primul meci din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Rămas în țară, a fost în studioul PrimaSport la ora partidei.

FCSB a obținut un rezultat pozitiv în Cehia, contra campioanei țării, Sparta Praga, și revine în România cu o șansă bună la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Din delegația FCSB nu a făcut parte și Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație. El a rămas în țară după ce zilele trecute s-a confruntat cu COVID-19. S-a vindecat între timp, a avut test negativ, dar din motive logistice nu a mai făcut deplasare pe cont propriu.

În schimb, MM a mers în studioul PrimaSport, post unde îndeplinește rolul de analist.

De ce nu a fost Mihai Stoica la Praga pentru Sparta - FCSB, ci în studio: „Am o aplicație care-mi spune chestii”

„La Budapesta (n.r. - cu Maccabi, în turul 2) am avut două cazuri de COVID în staff. Am simțit că mă încearcă o ușoară tuse, am făcut un test, era negativ. Am venit joi de la Budapesta, pe drum cu aer condiționat, când am ajuns eram pământ de flori. Nu am putut să dorm!

Am o aplicație care-mi spune chestii, totul era praf. Am făcut test, COVID.

Am repetat testul astăzi dimineață, negativ. Am vrut să plec, dar trebuia să schimb la Viena, eram cam complicat. Am zis că mai bine rămân acasă”, a explicat Mihai Stoica.

Referitor la meci, Mihai Stoica a afirmat că „aș fi ridicol dacă aș spune că nu sunt mulțumit de rezultat, jucăm care pe care la București! Ne doream asta. Și am fost mai buni!”. El privește cu optimism către meciul de la București, de săptămâna trecută: „Va fi cu certitudine sold-out, cred că bubuie site-ul acum!”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.