Liga Campionilor

Ce scrie presa din Cehia după Sparta - FCSB: „A fost doar nervos. Apărare slabă”

Presa din Cehia a reacționat, după remiza dintre Sparta Praga și FCSB, scor 1-1, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 07 august 2024

Presa din Cehia a disecat remiza dintre Sparta Praga și FCSB, scor 1-1, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Sparta Praga era văzută drept mare favorită la câștigarea turului de pe Letna, dar și la calificarea în play-off-ul Ligii. Cehii au fost surprinși de evoluția bună a românilor, care au condus după golul lui Dawa, dar gazdele au egalat prin Olatunji.

Sparta putea totuși să câștige, Kairinen a marcat în minutul 90+3, dar golul a fost anulat în urma consultării VAR.

Reacția presei din Cehia după Sparta Praga - FCSB

Jurnaliștii de la Sport.cz au remarcat faptul că Sparta a fost salvată de un jucător venit de pe bancă, Victor Olatunji, și consideră că Jan Kuchta, titularul din atac, nu și-a ajutat echipa destul.

Aceștia au titrat: „Olatunji, salvator. Kuchta a fost doar nervos. Apărare slabă”.

„Va fi în continuare o luptă mare pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Sparta a remizat, 1-1, cu FCSB la Letna, iar peste o săptămâna va avea mult de muncă în România. Victor Olatunji a jucat foarte bine, venind de pe bancă pentru a marca golul egalizator. Totuși, spartanii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor”, au mai scris cehii.

Cei de la Sport.cz s-au concentrat pe golul marcat de cehi în prelungiri, dar anulat în urma consultării VAR. Au titrat: „VAR a intervenit și a anulat golul Spartei. Friis spune că multe faze s-au petrecut într-un mod similar”.

„Letna a sărbătorit golul lui Kairinen din prelungiri. Marcase golul cu care a răsturnat situația împotriva românilor de la FCSB. După puțin timp, fotbaliștii Spartei au fost frustrați de intervenția VAR-ului. Arbitrul a anulat în cele din urmă golul pentru un presupus fault al lui Martin Vitik”, au mai scris jurnaliștii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.