Liga Campionilor

Jurnaliștii turci au răbufnit după arbitrajul lui Istvan Kovacs din Lille - Fenerbahce: „Este depășit. Nu mai face parte din această eră”

Presa din Turcia l-a criticat pe Istvan Kovacs (39 de ani), după ce acesta a arbitrat partida Lille - Fenerbahce, scor 2-1, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 07 august 2024

Presa din Turcia l-a criticat pe Istvan Kovacs (39 de ani), după ce acesta a arbitrat partida Lille - Fenerbahce, scor 2-1, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Lille s-a impus prin golurile semnate de Tiago Santos și Edon Zhegrova și pleacă cu prima șansă de săptămâna viitoare. Kahveci a marcat pentru echipa antrenată de Jose Mourinho. Returul de pe stadionul Ulker Sukru Saracoglu este programat marți, 13 august, de la 20:00.

Jurnaliștii turci s-au declarat nemulțumiți de arbitrajul lui Kovacs. Aceștia nu au făcut referire la o anumită fază, ci la maniera în care a condus partida. Consideră că stilul acestuia de a arbitra nu mai este potrivit vremurilor actuale.

Aceștia au reamintit de meciul Cehia - Turcia, din grupele de la Euro 2024. Și atunci, prestația acestuia a fost contestată.

Presa din Turcia l-a criticat pe Istvan Kovacs după Lille - Fenerbahce: „Nu mai face parte din această eră, aparține anilor '80”

Istvan Kovacs, în opinia mea, este depășit în ceea ce privește controlul meciului, întrerupe fluiditatea partidelor cu deciziile sale.

A arbitrat rău în Cehia - Turcia, a fost rău și ieri. Acest tip de arbitraj, cu atât de multe întreruperi, nu mai face parte din această eră, aparține anilor '80”, a spus analistul turc Ugur Meleke, conform sportx.com.

Kovacs nu a scăpat nici de criticile celor de la fanatik.com: „Arbitrul român a continuat în aceeași manieră ca la EURO. Nu au fost decizii standard. Câteodată a considerat faulturi când nu erau și invers. Norocul său este că nu au fost faze importante”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.