Liga 1

Transfer cu CV pentru atacul lui Dinamo » Real Madrid plătea pe el 2,5 milioane de euro în 2019!

Extrema dreaptă Alberto Soro (n.r. la minge) a ajuns la un acord cu Dinamo București și urmază să devină noul fotbalist al „câinilor”.

Articol de Eduard Apostol, Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 07 august 2024

Extrema dreaptă Alberto Soro (25 de ani) a ajuns la un acord cu Dinamo București și urmează să devină noul fotbalist al „câinilor”. În 2019, Real Madrid plătea 2,5 milioane de euro pe el!

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, anunțase în urmă cu 3 zile că vor mai exista noi achiziții în tabăra „câinilor”. Dinamoviștii sunt foarte aproape să parafeze prima mutare de după anunțul lui Nicolescu.

Alberto Soro este liber de contract, după despărțirea de Granada, divizionara secundă din Spania.

Alberto Soro s-a înțeles cu Dinamo

Alberto Soro, jucând pentru Granada

Conform surselor GSP, Alberto Soro s-a înțeles cu Dinamo și urmează să semneze cu bucureștenii. Acesta ar putea ajunge chiar în cursul zilei la București pentru a face vizita medicală. Contractul va fi valabil pe un an și va avea o opțiune de prelungire pe încă unul.

În sezonul trecut, Soro a jucat sub formă de împrumut la Vizela, echipă care a retrogradat din prima ligă din Portugalia. Acolo, acesta a adunat 21 de meciuri, 4 goluri și o pasă decisivă în campionat.

Spaniolul are 32 de meciuri jucate în La Liga, toate în tricoul Granadei. A debutat în prima ligă din Spania în sezonul 2021-2022, în care a jucat 15 partide. Anul următor, în care Granada a retrogradat, a bifat 16 partide. Sezonul trecut, până să fie împrumutat, a jucat un meci în La Liga. În acest timp a reușit un gol și două pase decisive.

Extremă dreaptă de meserie, Soro poate juca și în flancul stâng.

În cariera lui, fotbalistul cotat la 700.000 de euro a mai jucat pentru Real Zaragoza și Deportivo Aragon.

Așa cum spuneam, ca să considerăm că avem un lot echilibrat, mai ales că există posibilitatea ca anumiți jucători să nu poată evolua, ne mai trebuie câte un jucător pentru fiecare compartiment. Am avut multe discuții care nu s-au concretizat, dar încercăm cât mai repede, pentru că fiecare jucător va avea nevoie de o perioadă de adaptare.
- Andrei Nicolescu, în urmă cu 3 zile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.