Liga 1

Victor Becali, după ce l-a auzit pe Mitriță: „Frate, asta e bună! Nici n-au făcut mare brânză în Europa”

Victor Becali, în studioul Gazetei Sporturilor

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 08 august 2024

Victor Becali nu a înțeles declarația făcută de Alexandru Mitriță după meciul din etapa a 4-a, Universitatea Craiova - Petrolul 0-0: „Sper să avem 1-2 zile libere pentru a ne reveni”.

În același timp, Becali nu e de acord cu practica echipelor noastre de a amâna meciurile în timpul preliminariilor europene, așa cum au procedat până acum FCSB și CFR Cluj.

VIDEO. Victor Becali, la GSP Live: „Noi nu suntem obișnuiți să jucăm la 3 zile. Frate, dar ăia de afară cum sunt?!”

„Să cerem după 4-5 etape, ca Mitriță, două zile de pauză... Asta e bună! Și Craiova nici n-a făcut mare brânză prin cupele europene. De-aia jucăm la nivelul ăsta. Cu tot cu Euro, au fost jucători care au ajuns la 70 de meciuri sezonul trecut.

Mi se pare prea devreme să amâni meciurile. Noi nu suntem obișnuiți să jucăm la 3 zile. Frate, dar ăia de afară cum sunt? Au picioare de rezervă sau cum?

Sunt antrenori care preferă să joace în ritmul ăsta, pentru că meciul e mai important decât antrenamentul. Sigur că pentru noi e mai simplu să comentăm de pe margine, poate ei știu mai bine”, a declarat Victor Becali la GSP Live.

Și Panduru l-a taxat pe Mitriță: „Băi, e începutul de campionat!”

„Te aștepți la orice, numai zile libere să nu ceară. Băi, e începutul de campionat!”, a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

Universitatea Craiova în sezonul 2024-2025:

  • 0-0 vs. Hermannstadt
  • 4-2 vs. UTA
  • 0-2 vs. Maribor
  • 2-0 vs. CFR Cluj
  • 3-2 vs. Maribor
  • 0-0 vs. Petrolul
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.