Liga 1

Gică Hagi explică răbufnirea din timpul meciului cu Poli Iași: „Am și eu momentele mele”

La conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB, care se va juca vineri, 9 august, de la 21:00, Gică Hagi, a comentat momentul delicat din meciul cu Poli Iași, câștigat de Farul cu 2-0.

Articol de Ionuţ Coman  —  miercuri, 07 august 2024

La conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB, care se va juca vineri, 9 august, de la 21:00, Gică Hagi, a comentat momentul delicat din meciul cu Poli Iași, câștigat de Farul cu 2-0.

Managerul tehnic al Farului a avut un schimb dur de replici cu unii spectatori de la Tribuna I, aflați chiar în spatele băncii de rezerve a alb-albaștrilor. Aceștia i-au cerut să-l schimbe pe Rivaldinho, ceea ce l-a făcut să răbufnească și să-i trimită acasă sau să le zică să aducă bani dacă vor să antreneze ei.

VIDEO. Gică Hagi, ieșire nervoasă la adresa suporterilor în meciul cu Poli Iași

Mult mai calm, Gică Hagi a explicat azi că a fost doar o reacție la cald, în timpul unei partide extrem de importante pentru elevii săi, care nu reușiseră să câștige sau să marcheze în primele trei etape din actualul sezon al Superligii.

Gică Hagi a explicat răbufnirea din timpul meciului cu Poli Iași: „Ce aud în spatele meu, la un moment dat, ar trebui să nu se mai întâmple”

„Sunt lucruri care se întâmplă, rămân acolo și trec după meci. La cald, zici una, alta, dar după aceea ne liniștim și ne vedem de ale noastre. Numai împreună putem să fim puternici, împreună putem să facem lucrurile.

Ce aud în spatele meu, la un moment dat, ar trebui să nu se mai întâmple. Eu sunt acolo să iau decizii, eu sunt acolo să fac formația, eu sunt acolo să fac lucrurile. În tribună, bineînțeles, suporterii, dacă nu sunt mulțumiți, pot să manifeste acest lucru.

Dar în momentul în care eram noi, mai ales cu tot ce s-a întâmplat la meci, oamenii trebuia să fie focusați doar pentru a încuraja echipa. Cred că, la greu, lumea trebuie să ne fie alături. A fost bine la Constanța, până la începutul acesta de campionat, iar suporterii au fost cei mai fericiți din România.

Au avut parte de succese și foarte puține decepții, plus că echipa are nevoie de încurajări. Oamenii care vin la stadion trebuie să încurajeze jucătorii, să aibă încredere în ei, să fie lângă ei. Fiecare are răspunderea lui. Cine intră pe teren și joacă răspunde.

Câteodată o fac bine, câteodată nu, dar am și eu momentele mele, sunt conștient de ele și pot să greșesc. De a-l băga pe unul, de a-l scoate pe altul, în joc toți greșim. Important este ca la final să mergem înainte”, a declarat Gică Hagi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.