Liga 2

Steaua s-a sesizat » „Militarii” au vrut să-i pună la punct pe grecii de la PAOK: „Este foarte important, vă rugăm”

Răzvan Lucescu / Foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 07 august 2024

Contul de Facebook al Stelei București a publicat un comentariu la postarea celor de la PAOK, prin care anunțau că pot juca cu FCSB în play-off-ul Champions League.

PAOK a scris într-o postare pe contul oficial de Facebook că „învingătoarea dublei Steaua București - Sparta Praga va fi adversara noastră, în cazul în care ne vom califica în play-off-ul UEFA Champions League 2024/2025”.

Steaua București, mesaj pentru PAOK

În secțiunea de comentarii și-a făcut apariția contul oficial al Stelei:

„Dragă PAOK,

Vă rugăm să fiți informați că echipa pe care o veți înfrunta în următorul meci este SC FC FCSB SA, nu Steaua București. Este foarte important pentru noi ca această clarificare să fie făcută corect și în timp util, pentru a fi evitată orice confuzie.

Vă rugăm să faceți modificările necesare tuturor materialelor oficiale și promoționale, pentru a reflecta în mod corect această informație. Vă mulțumim în avans pentru cooperare și înțelegere. Toate cele bune de la Steaua București”.

FCSB și PAOK se pot întâlni în play-off-ul Champions League

FCSB, campioana României, și PAOK, campioana Greciei, se pot întâlni în play-off-ul Champions League, cu calificarea în grupe pe masă. Cele două trebuie însă să treacă mai întâi de turul 3 preliminar.

Marți, FCSB a remizat cu Sparta Praga, scor 1-1, în Cehia. Partida retur se va juca pe 13 august, în Ghencea.

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remiza în deplasare cu Malmo, scor 2-2, în prima manșă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Returul se va disputa la Salonic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.