Liga 1

Florin Tănase schimbă numărul » Ce va avea pe spate la FCSB

Florin Tănase, în tricoul FCSB

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 07 august 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că Florin Tănase semnează cu echipa roș-albastră. Ulterior, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a postat două fotografii cu atacantul, alături de mesajul „Bine ai venit acasă”. Fostul căpitan al bucureștenilor revine la echipa bucureșteană, dar va schimba numărul.

Florin Tănase nu va mai fi „decarul” echipei, așa cum se întâmpla în momentul în care a plecat, în urmă cu doi ani. Adus ca atacant, el va avea un număr specific în acest sezon.

Ce număr va purta Florin Tănase la FCSB

Florin Tănase ar urma să aibă 9 pe spate la FCSB, potrivit Fanatik. Acest număr era liber la echipa roș-albastră după plecarea lui Andrea Compagno, din iarnă.

Numărul 10, pe care Tănase l-a avut în trecut la FCSB, e purtat acum de Octavian Popescu, extrema stânga a echipei, care în acest moment de recuperează după operația suferită la finalul sezonului trecut.

Florin Tănase a plecat de la FCSB în 2022, când era vândut pentru 3 milioane de euro la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. A jucat un an acolo, apoi a ajuns la Al Akhdoud, în Arabia Saudită. A rămas liber de contract în această vară și revine la echipa roș-albastră, unde era căpitan când a plecat.

Florin Tănase, care poate juca și în spatele „vârfului”, va fi folosit atacant central la FCSB. Internaționalul român a evoluat 6 ani la echipa lui Gigi Becali, pentru care a strâns 228 de meciuri, 83 de goluri și 41 de assist-uri.

Tănase a semnat pe două sezoane. Poate pleca atunci când vrea el de la FCSB. Dar, dă banii înapoi dacă pleacă atunci când vrea el. Toți banii pe care i-a încasat de lamine. Nu i-am pus clauză de 1 milion de euro, ci doar dă banii înapoi dacă pleacă. Dacă vrea să plece și o echipă îi dă 2 milioane de euro salariu, să dea și el 600.000, 700.000 de euro.

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.