Liga 1

Moldovan a ieșit public și i-a transmis un avertisment lui Lennon: „Dacă nu schimbă sistemul...” + „Șucu e foarte supărat”

Viorel Moldovan, președintele de la Rapid

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 07 august 2024

Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, a anunțat că i-a transmis antrenorului Neil Lennon să schimbe sistemul folosit în acest start de sezon.

De când a venit în Giulești, Lennon a decis să facă o schimbare la Rapid. Echipa care a jucat numai cu 4 fundași în sezoanele trecute evoluează acum cu 3 stoperi. Însă conducerea clubului nu e mulțumită și i-a transmis lui Neil Lennon să renunțe la formula 3-5-2, folosită în primele 4 etape din Superliga.

În caz contrat, nord-irlandezul ar risca să fie demis de la Rapid, după cum a lăsat de înțeles Viorel Moldovan, președintele giuleștenilor începând din această vară.

Viorel Moldovan: „Lui Lennon i-am transmis să schimbe sistemul”

„I-am transmis lui Lennon că trebuie să schimbe sistemul. Trebuie să facă ceva pentru a arăta altfel. Dacă nu schimbă, nu știu, vom vedea.

Patronul e foarte supărat. Când investești atâția bani și nu ai rezultate... Măcar să vedem un fotbal frumos. Pe mine mă îngrijorează ce vedem pe teren. Pe Rapid nu o caracterizează acest joc. Suntem de acord cu suporterii. Dacă noi continuăm de aceeași manieră, o să jucăm cu stadionul gol. Deja tribuna 1 e cam goală.

Strategia de transferuri a fost făcută să jucăm cu acest sistem, de asta am adus fundași. Dar Manea poate juca fundaș dreapta, putem să schimbăm, avem soluții”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport 1.

Rapid are 3 puncte în acest sezon, după remizele cu UTA, 1-1, CFR Cluj, 2-2, și Sepsi, 2-2. Giuleștenii au pierdut cu Petrolul, scor 0-1, și nu au câștigat niciun meci.

Cu Sepsi, în etapa a patra, Rapid a fost dominată în Giulești. Covăsnenii au dominat partida și au avut o posesie de 72%. Pentru bucureșteni urmează partida cu Gloria Buzău, pe 10 august, de la ora 22:00.

Clasamentul din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.