Jocurile Olimpice

Atleta vedetă pe OnlyFans a luat medalia de bronz la Jocurile Olimpice și a sărbătorit printr-un „twerk” chiar pe pistă

+50 Foto
Alysha Newman / Foto: Imago

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 08 august 2024

Atleta canadiancă Alysha Newman (30 de ani), vedetă pe platforma OnlyFans, a cucerit medalia de bronz la săritura cu prăjina la Jocurile Olimpice și a ales să sărbătorească într-un mod inedit.

Alysha a doborât recordul național, reușind o săritură de 4.85 de metri.

GALERIE FOTO. Alysha Newman a sărbătorit medalia de bronz la Paris făcând „twerk”

Alysha Newman a devenit prima canadiancă medaliată la Jocurile Olimpice, la săritura cu prăjină, din 1912 încoace. Starul de pe OnlyFans a decis să sărbătorească succesul într-un mod inedit, printr-un „twerk”, făcut în fața tuturor spectatorilor.

Alysha Newman a sărit la aceeași înălțime precum rivala Katie Moon, 4.85 metri, dar americanca a ratat de mai puține ori decât Newman și a obținut argintul.

Australianca Nina Kennedy a câștigat medalia de aur, după ce a sărit la înălțimea de 4.90 metri. Victoria lui Kennedy a securizat a optsprezecea medalie de aur pentru Australia la Paris.

După ce a ratat prima săritură la 4.70 de metri, Kennedy a reușit din prima la înălțimile de 4.80, 4.85 și 4.90. A ratat prima încercare la 4.95, dar nu a mai contat, deoarece înălțimea de 4.90 de metri a fost suficientă pentru a securiza medalia de aur, a patra a Australiei în ziua de miercuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.