Jocurile Olimpice

Mihaela Cambei i-a șocat pe englezi: „Vă vine să credeți ce vedem aici?”

Mihaela Cambei FOTO Raed Krishan

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 08 august 2024

Mihaela Cambei a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice, la haltere, categoria 49 de kg, și i-a șocat pe englezi cu performanța ei.

Sportiva de 21 de ani a ridicat în total 205 kg și a terminat pe locul doi, sub chinezoaica Zhihui Hou, care a ridicat 206. Însă Mihaela Cambei a uimit lumea halterelor prin performanța ei, reușind să aducă a opta medalie pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris.

Mihaela Cambei i-a impresionat pe englezi la Jocurile Olimpice

„205 este totalul Mihaelei Cambei. Vă vine să credeți ce vedem aici, în South Paris Arena? Ce moment pentru tânăra româncă! Ce prestație! 6 din 6.

O reacție minunată. La precedentele cinci nu a avut probleme, însă la ultima a avut ceva dificultăți”, s-a auzit pe comentariul britanic de la Eurosport, potrivit as.ro.

+17 Foto
Mihaela Cambei argint la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 Foto: Raed Krishan (Paris)

Mihaela Cambei, după ce a luat argintul la Jocurile Olimpice

„Această medalie înseamnă absolut totul, toată cariera mea de 11 ani! Pentru că m-am luptat mult pentru ea și cred că acesta este visul oricărui sportiv. Eu sunt foarte mândră pentru ce am obținut.

Dacă nu ai cap, nu prea reușești în acest sport în care trebuie să te lupți foarte mult cu frica. Iar în acele momente, credeți-mă că ai și frică, și nervi, ești și agitat și nu știi ce se poate întâmpla! Poți pierde totul într-o fracțiune de secundă

Este concursul vieții mele, m-am antrenat doi ani de zile pentru el. Nu știu care și cum a ridicat pentru că nu am urmărit tabela, eu m-am concentrat pe ceea ce trebuia să fac să-mi ridic toate încercările”, a declarat Mihaela Cambei, după ce a luat medalia de argint la Jocurile Olimpice.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.