Liga 1

Florin Tănase, direct în topul salariilor la FCSB » Depășit de un singur jucător

Florin Tănase/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 08 august 2024

Florin Tănase (29 de ani) a semnat pe doi ani cu FCSB și va primi un salariu de 350.000 de euro pe an. Urcă direct pe locul doi într-un top al remunerațiilor la campioana României.

Florin Tănase e depășit doar de Vlad Chiricheș, care a semnat în 2024 pentru un salariu de 400.000 de euro anual. Fundașul central se înțelese cu Becali pentru un an de contract, dar a avut o clauză conform căreia va mai primi un sezon de contract în cazul câștigării titlului.

Asta s-a întâmplat, iar Chiricheș a rămas la FCSB și în acest sezon, ocupând în continuare locul 1 în topul salariilor la echipa lui Gigi Becali.

Florin Tănase îl depășește pe Darius Olaru la salariu

Pe locul 3 în topul salariilor la FCSB e căpitanul echipei, Darius Olaru, care primește 240.000 de euro pe an. Astfel, Florin Tănase, cel care a purtat banderola înaintea lui Olaru, încasează cu 90.000 de euro mai mult decât Darius.

Astfel, Gigi Becali e nevoit să scoată din buzunar un milion de euro în acest sezon pentru salariile lui Chiricheș, Tănase și Darius Olaru. Căpitanul campioanei României e la egalitate cu Alexandru Băluță, care încasează și el 240.000 de euro pe an.

Florin Tănase, clauză specială la FCSB

Gigi Becali a insistat de la începutul perioadei de mercato să în aducă pe Tănase înapoi la FCSB și a ajuns la un acord cu atacantul pentru un contract pe doi ani. Însă internaționalul român are și o clauză specială la echipa roș-albastră.

Tănase poate pleca liber de contract în orice moment, la orice echipă, cu o singură condiție. Trebuie să îi înapoieze lui Gigi Becali toți banii primiți din salarii până la acel moment.

Tănase a jucat 6 ani în perioada precedentă la FCSB, între 2016 și 2022. A fost vândut pentru 3 milioane de euro la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.