Liga 1

Gigi Becali vrea să-i mărească salariul unui titular: „Îi fac 25.000 de euro” + Care e singura condiție

Gigi Becali

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 08 august 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că plănuiește să îi mărească salariul lui Darius Olaru (26 de ani), căpitanul echipei roș-albastre.

În acest moment, Olaru are un salariu de 20.000 de euro și e al treilea jucător din lot la acest capitol, după Vlad Chiricheș și Florin Tănase. Fundașul central are 400.000 pe an, atacantul tocmai a semnat pe 350.000, în timp ce Olaru are o remunerație anuală de 240.000 de euro.

Olaru va primi însă o mărire de salariu cu o singură condiție, aceea ca FCSB să se califice în grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali: „Îi măresc salariul lui Olaru dacă ne calificăm în Liga Campionilor”

„Dacă mă calific în Liga Campionilor, pe Olaru îl chem la mărit. El trebuie să aibă mulțumire sufletească. Olaru este inima echipei. Tot el era când era Coman, nouă doar ni se părea că e Coman. Spun că e inima echipei nefiind în formă. Când va intra în formă și va da un gol, vai, vai, vai, mi se ridică părul pe mână.

Vreau să îi fac 25.000 de euro pe lună măcar. El are 20.000 de euro acum. «Băi, dacă pui baza în mine, dă-mi și mie 5-7.000 de euro mai mult decât celorlalți, nu?»”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Pentru a se califica în Champions League, FCSB mai are de trecut de două obstacole. Primul, returul cu Sparta Praga de pe stadionul Steaua, de pe 13 august. În prima manșă din turul 3 preliminar, în Cehia, scorul a fost 1-1.

Dacă va trece de Sparta Praga, FCSB va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu învingătoarea dublei Malmo - PAOK Salonic. În tur, în Suedia, scorul a fost 2-2, iar calificarea se va decide la Salonic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.