Cupa Romaniei

Gestul surprinzător făcut după meciul din Cupa României: „Cu toții ați dovedit că așa ceva este posibil și la noi, în România!”

+7 Foto
Sursă Foto: Facebook CSM Focșani

Articol de Laura Șoica  —  joi, 08 august 2024

După gestul făcut de echipa naționala în Germania la Euro 2024, când a făcut curat în vestiar, o altă echipă a făcut același lucru, dar de data aceasta în Cupa României.

România a făcut un gest unic la Euro 2024, „tricolorii” au ales să lase vestiarul liber și curat după eliminarea din competiție.

Gestul făcut în Cupa României

CSM Focșani a anunțat că jucătorii echipei din Câmpulung Muscel au lăsat vestiarul foarte curat în prima etapă din Cupa României. Acum, formația din Vrancea a urmat exemplul și a făcut același gest.

”Deci, se poate! După exemplul dat în prima etapă de la Focșani, de către jucătorii echipei din Câmpulung Muscel, a venit și rândul formației noastre să continue acest fapt ieri, prin predarea vestiarului la plecarea de la Odorheiu Secuiesc. Cu toții ați dovedit că așa ceva este posibil și la noi, în România.

Al doilea meci oficial din noul sezon ne-a adus o nouă victorie. Felicitări jucătorilor, antrenorilor și membrilor din staff-ul administrativ pentru această calificare în faza superioară a Cupei României.

Dorim să mulțumim gazdelor de ieri pentru fair-play-ul de care au dat dovadă! Reamintim exemplul dat de naționala de fotbal a României la CE din Germania 2024, când aceasta a predat întregii lumi o lecție de civilizație, lăsând vestiarul curat ”lună" la plecare.

Fotbaliștii și suporterii japonezi au lăsat curate, de fiecare dată, la CM de fotbal din Qatar, vestiarul și sectorul în care au stat pe parcursul meciurilor. Suntem siguri că exemplele vor continua în această direcție. Bravo tuturor! Felicitări!”, au transmis cei de la CSM Focșani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.