Stiri extrasport

Recunoaște că l-a înșelat pe fostul internațional român: „Am rupt cluburile, urcat pe mese, băute, tot tacâmul”

+30 Foto
Cântăreața Maria Constantin, fosta iubită a lui Dacian Varga. Foto: Instagram

Articol de Cristina Pîrvu  —  duminică, 11 august 2024

Dacian Varga (39 de ani), fostul fotbalist de la Sportul Studențesc și Unirea Urziceni, a format un cuplu cu cântăreața Maria Constantin. Relația lor s-a rupt brusc, iar ea a recunoscut abia acum că l-a înșelat.

Cântăreața Maria Constantin (37 de ani) a fost prima dată căsătorită cu Ciprian Tapotă Lătărețu, între anii 2007 și 2014. Împreună au și un băiat, Codrin. Ulterior, ea l-a cunoscut pe Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea, de care a divorțat în 2018, după trei ani de mariaj.

FOTO. Cântăreața Maria Constantin recunoaște că l-a înșelat pe Dacian Varga

După al doilea divorț, Maria Constantin a fost singură timp de un an. A mers în vacanță în Sicilia singură și și-a retrăit „tinerețea”. Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, Maria Constantin a povestit: „Am rupt cluburile în două, urcat pe mese, băute, tot tacâmul. Apoi mai avut o relație cu un fotbalist (Dacian Varga – n.red.) și eram atât de fericită încât m-am îndrăgostit de Robert (actualul ei soț – n.red.)”.

În același interviu, Maria Constantin a admis că l-a înșelat pe Dacian cu Robert. „Să testez și eu, să văd cum e. Da, am înșelat. A fost o nebunie și am ajuns măritată. Am fost sinceră. I-am spus (lui Dacian – n.red.)”.

Referitor la cariera lui sportivă, Dacian Varga s-a retras din fotbal în 2016, după o carieră în care a trecut pe la Sportul, Rapid, Urziceni, Vaslui, Kuban Krasnodar, CS U Craiova, Petrolul. A strâns 110 meciuri în Liga 1 și 17 goluri. La națională, a avut 4 selecții.

Maria Constantin a participat și la Survivor 2023

Maria Constantin a fost prima concurentă care a părăsit Survivor România 2023. Aceasta a rezistat doar o săptămână în jungla din Republica Dominicană, însă telespectatorii nu au votat-o să rămână în competiție.

A stat fără tehnologie și produse de igienă în condiții greu de imaginat. După ce și-a recuperat telefonul, Maria Constantin a povestit tuturor cum este, de fapt, la Survivor România: „Ce schimbat?! Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo.

E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă». Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot însă să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na... corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. Femeilor, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.

Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!”, a povestit cântăreața pentru Click.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.