Liga 1

Mesajul jucătorului scos din lotul FCSB de Becali pentru a-i face loc lui Tănase: „Cum le așează Dumnezeu...”

Ionuț Panțîru/ Sursa Foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă, Laura Șoica  —  joi, 08 august 2024

Ionuț Panțîru, fundașul stânga de la FCSB, a transmis un prim mesaj după ce Gigi Becali a anunțat că îl scoate din lot pentru a-i face loc lui Florin Tănase.

Patronul de la FCSB a declarat că Panțîru va ieși și de pe lista UEFA, dar și de pe cea pentru Liga 1. În locul lui va intra ultimul jucător adus la echipa roș-albastră, Florin Tănase, care s-a întors după doi ani în care a jucat în Golf.

Ionuț Panțîru, apel la Divinitate

Prin intermediul rețelelor sociale, Ionuț Panțîru a transmis un mesaj care ar putea fi din cauza gestului făcut de Gigi Becali.

Mesajul postat de Ionuț Panțîru pe Instagram

„Cum le așează Dumnezeu în viață, nu o face nimeni. Trebuie doar să crezi”, a transmis Panțîru, pe pagina personală de Instagram.

Ionuț Panțîru a devenit jucătorul FCSB în iulie 2019, însă în sezonul precedent acesta a jucat doar patru meciuri în Superligă, fiind rezervă nefolosită în majoritatea partidelor.

Gigi Becali anunță că Panțîru o să fie scos de pe lista UEFA

După ce Tănase a fost prezentat oficial la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că acesta o să îl înlocuiască pe fundaș pe lista UEFA și pe cea din campionat. 

„Nici nu mai avem unde să-i punem. Pe ăsta (n.r.- Tănase) îl băgăm în locul lui Panțîru, nu mai avem loc. Nu numai pe lista europeană (n.r.- lista UEFA), ci și pe lista românească (n.r.- lista A)”

-Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.