Tenis

Sorana Cîrstea, prima imagine de pe patul de spital: „Am o veste bună și o veste proastă”

+33 Foto
Sorana Cîrstea, imagine de pe patul de spital // foto: Instagram

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 08 august 2024

Pentru Sorana Cîrstea, 34 de ani, locul 39 WTA, sezonul s-a încheiat. Ea a suferit o operație la piciorul stâng, recuperarea urmând să o țină pe tușă în lunile rămase din 2024.

Sorana Cîrstea a disputat 28 de meciuri în acest sezon, bilanțul fiind de 12 victorii și 16 înfrângeri.

Cea mai bună jucătoare a României, locul 39 mondial, a fost măcinată de probleme medicale în ultima vreme. Cum metodele încercate până acum nu au dat roade, Sorana a decis să fie operată pentru a sfârși durerea cronică pe care o resimțea la piciorul stâng.

Intervenția a avut loc în capitala Spaniei, Madrid. Sorana a publicat o fotografie de pe patul de operație, menționând alături că sezonul 2024 s-a încheiat pentru ea.

Sorana Cîrstea a fost operată și nu mai joacă în acest sezon

„De mai bine de 6 luni mă confrunt cu o durere severă la picior. După ce am încercat toate metodele posibile, fără vreun rezultat sau îmbunătățire, medicii, împreună cu mine, am decis să mergem înainte cu operația.

Vestea bună este că totul a decurs bine, vestea proastă este că voi rata restul sezonului. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și vă voi vedea în 2025”, a scris Sorana Cîrstea.

Sportiva dâmbovițeană a participat cel mai recent la Wimbledon. A părăsit competiția din primul tur, învinsă pe 1 iulie de Sonay Kartal, 6-3, 2-6, 0-6. De altfel, Sorana a pierdut ultimele 6 meciuri disputate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.