Liga 1

Unde intră Florin Tănase în primul „11” al lui FCSB: „Pe el îl scoate din echipă”

Florin Tănase, în tricoul FCSB / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 09 august 2024

Raul Rusescu anticipează că Florin Tănase va fi folosit în centrul atacului la FCSB: „Cel mai probabil în locul lui David Miculescu”.

Tănase, 29 de ani, a revenit după doi ani la FCSB. În vară s-a despărțit de Al-Okhdood.

VIDEO. Raul Rusescu: „Cel mai probabil, Tănase va intra în locul lui Miculescu”

„Florin Tănase e un jucător care a demonstrat că poate marca goluri, că o poate face din diferite poziții: «9 fals», inter, în benzi, «număr 10». Este un jucător polivalent, cu personalitate și care a marcat, în medie, cred că 15 goluri pe sezon la FCSB. Lucrurile arată foarte bine.

Cred că Tănase a fost adus pentru a schimba sistemul, FCSB o să joace ca în sezonul trecut, fără un vârf clasic. Nu cred că a fost adus să stea pe bancă, echipa standard va începe cu el. A demonstrat că poate marca goluri, exact unde suferă FCSB acum. În 4-2-3-1, cel mai probabil va intra în locul lui Miculescu”, a declarat Rusescu la GSP Live.

Cum ar putea arăta echipa-tip a celor de la FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Șut, Lixandru - M. Ștefănescu, Olaru, Al. Băluță - Fl. Tănase

Florin Tănase, pe teren cu Farul?

Deși Florin Tănase nu a mai jucat într-un meci oficial din 9 mai, Rusescu se așteaptă să-l vadă pe teren cu Farul, vineri, de la 21:00 (etapa #5 din SuperLiga): „Cred că e pregătit, s-a antrenat, nu vine din vacanță. A făcut antrenamente, iar pentru un atacant lucrurile sunt mai ușoare când vine vorba despre adaptarea la efort. Cred că poate juca minimum o repriză cu Farul”.

Florin Tănase a mai evoluat la FCSB între august 2016 și august 2022. A fost căpitanul echipei, a bifat 228 de partide, a reușit 83 de goluri și 41 de pase decisive. A fost golgheterul României în sezoanele 2020-2021 și 2021-2022 și are în palmares cu roș-albaștrii Cupa României, pe care a cucerit-o în 2020.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.