Liga 1

Florin Tănase, prima reacție după revenirea la FCSB: „Cu ajutorul suporterilor, vom reuși”

Florin Tănase, foto: captură YouTube FCSB TV

Articol de Romeo Ene  —  joi, 08 august 2024

Florin Tănase (29 de ani) a oferit primul interviu după revenirea la FCSB. Atacantul s-a întors după doi ani, iar astăzi a fost prezentat oficial. Va primi 350.000 de euro pe an și poate pleca oricând de la campioana României, cu condiția să-i plătească lui Gigi Becali (66 de ani) toate salariile încasate.

Tănase a vorbit pentru prima dată după revenirea la FCSB. Acesta a explicat faptul că nu i-a fost greu să se întoarcă în contextul în care a fost fanul acestei echipe încă de când era copil. Mai mult decât atât, Tănase este convins de faptul că trupa lui Elias Charalambous poate ajunge în grupele Ligii Campionilor.

El nu poate evolua în returul cu Sparta Praga, duel ce se va disputa marți, 13 august, de la 21:30, însă va fi disponibil pentru următorul meci european, fie că va fi tot în Ligă, sau în Europa League.

VIDEO. Florin Tănase, primele declarații în tricoul FCSB-ului: „Nu mi-e greu să mă integrez”

„Sunt fericit că m-am întors acasă. M-am întors la echipa pe care o iubesc de mic copil. Mă simt bine, nu mi-e greu să mă integrez în echipă pentru că pe majoritatea îi cunosc, iar pe ceilalți în ultimele două luni i-am cunoscut.

Ieșeam la orice plimbare, nu exista să nu mă oprească câțiva suporteri și să-mi spună să mă întorc. Pentru mine e ceva extraordinar și sper să am evoluții la fel de bune ca în trecut și, împreună cu fanii, să facem rezultate bune.

Ca orice stelist..voi trăi intens meciul cu Sparta. N-am reușit să câștigăm în tur, dar jocul echipei dă încredere, au făcut un joc solid într-o atmosferă foarte grea. Sunt încrezător că putem să trecem de acest tur. Putem să accesăm grupele Ligii Campionilor cu ajutorul suporterilor.”, a declarat Florin Tănase, pentru FCSB TV.

Florin Tănase va fi folosit pe postul de atacant, acolo unde în acest sezon au mai jucat Daniel Popa și David Miculescu. El a fost căpitanul roș-albaștrilor în momentul plecării, însă banderola e acum pe brațul lui Darius Olaru. Florin Tănase ar urma să aibă și alt număr față de perioada trecută petrecută la FCSB, 9.

3 milioane de euroe cota lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.