Liga Campionilor

Mihai Stoica, anunț de impact pentru 4 jucători de la FCSB înaintea returului cu Sparta Praga: „Gigi Becali este foarte entuziast”

Jucătorii FCSB-ului în meciul cu Maccabi Tel Aviv, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Articol de Romeo Ene  —  joi, 08 august 2024

FCSB se pregătește pentru returul cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. 4 jucători ai campioanei României au un motiv în plus pentru a spera la calificare. Vor primi o mărire de salariu în cazul în care roș-albaștrii vor ajunge în play-off-ul Ligii.

Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, oficialul roș-albaștrilor. Este vorba despre Darius Olaru, Adrian Șut, Mihai Lixandru și Valentin Crețu. În tur, FCSB a remizat pe terenul campioanei Cehiei, scor 1-1, după ce a deschis scorul prin Joyskim Dawa (28 de ani), suspendat pentru duelul de la București.

Motivație în plus pentru 4 jucători de la FCSB: „Vor primi propuneri de mărire a salariului”

FCSB are nevoie de o victorie pentru a ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor. Acolo, trupa lui Elias Charalambous va juca cu câștigătoarea duelului dintre Malmo și PAOK. În cazul în care va fi eliminată, FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu LASK Linz, formație din Austria.

„Olaru, Şut, Lixandru şi Creţu sunt jucătorii care vor primi propuneri de mărire a salariului în cazul în care ne vom califica marţi. Gigi este foarte entuziast şi sper să fie entuziast şi marţi noapte.

Indiferent ce ştiu eu la ora asta, nu ştiu ce facem marţi. Trebuie să ne calificăm. Am jucat atât de bine la Praga, de ce nu am juca atât de bine la noi acasă?”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Înaintea returului cu Sparta Praga, FCSB va juca pe teren propriu cu Farul Constanța. Duelul are loc vineri, 9 august, de la 21:00. Ambele meciuri vor avea loc pe Stadionul Steaua.

Campioana României are un început ezitant de sezon în campionat, în contextul în care s-a concentrat pe partidele din cupele europene. Roș-albaștrii au acumulat 2 puncte după primele 3 meciuri disputate. FCSB a remizat cu U Cluj și Unirea Slobozia, însă a pierdut în fața Oțelului Galați, 0-2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.