Conference League

Dan Petrescu, speriat după turul cu Maccabi Petah Tikva: „Sunt îngrijorat! Am suferit mult”

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj

Articol de Cezar Titor  —  vineri, 09 august 2024

Dan Petrescu (56 ani) este îngrijorat în privința returului cu cei de la Maccabi Petah Tikva.

CFR Cluj s-a impus în prima manșă a turului trei de Conference League, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost reușit de Karlo Muhar, în minutul 9. Trupa din Gruia a început în forță partida de la Sofia, însă s-a retras în partea secundă. Cu toate acestea, câștigătoarea Cupei Israelului nu a reușit să amenințe serios poarta lui Sava. Returul va avea loc pe 15 august.

Dan Petrescu: „Sunt conștient că vom avea un meci greu săptămâna viitoare”

A fost doar primul meci, sunt conștient că vom avea un meci greu săptămâna viitoare. Am suferit mult în partea secundă, Maccabi e o echipă foarte bună: au dispus de vreo 8 jucători, care au fost la echipa națională. Am ratat niște ocazii incredibile, trebuia să fie 3, 4-0 în prima repriză. La acest nivel, nu ai voie să ratezi astfel de ocazii.

În repriza a doua, am suferit, însă am mai avut 2-3 ocazii pe contraatac. Scorul de 1-0 este mic, la ce s-a jucat astăzi, puteam câștiga la o diferență mult mai mare. Ne-am făcut returul mult mai greu, vreau să țin echipa de astăzi și pentru partida de joi. Prioritatea este Europa, chiar dacă nu stăm foarte bine în campionat. Avem nevoie de victorie în această etapă. Sunt fericit pentru rezultat, dar și pentru atitudine”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Nu era stilul meu, eu nu am zis să ne apărăm, însă atât am putut pe final. I-am băgat pe Fica, Michael și Postolachi, vrând să facem pressing. A fost greu, cald, ei au pasat între linii. Gândiți-vă și la vârsta unor jucători, peste 35 ani... nu este ușor să menții un anumit nivel. Per total, prima repriză, foarte bună, însă am suferit în a doua.

Sper să nu fi survenit vreo accidentare. Nu mi s-au temperat temerile, sunt îngrijorat, însă trebuie să mă focusez pe campionat. Suferim la capitolul fundași centrali, pe lângă Graovac, care abia a venit, sunt doar cei doi din această seară”, a mai spus „Bursucul”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.