Liga 1

„Nu am fost întrebați! Au bugete de zeci de milioane, de ce s-a mai făcut acel țintar” » Dorinel Munteanu a RĂBUFNIT la conferința de presă

orinel Munteanu a răbufnit la conferința de presă premergătoare partidei cu UTA Arad din această etapă

Articol de Cezar Titor  —  vineri, 09 august 2024

În vederea unui duel din play-off-ul Conference League, unde CFR Cluj ar putea întâlni învingătoarea dintre CSKA 1948 (Bulgaria) și Pafos (Cipru), „feroviarii” și-au amânat partida din etapa a 6-a a Superligii, unde ar fi trebuit să întâlnească Oțelul Galați. Dorinel Munteanu a răbufnit la conferința de presă premergătoare partidei cu UTA Arad din această etapă (sâmbătă, ora 19:00), afirmând că cei de la Oțelul nu au fost consultați privind decizia amânării partidei, dar și că echipele puternice din Superligă sunt favorizate.

„Feroviarii” au urmat modelul celor de la FCSB. Bucureștenii au amânat partida cu FC Botoșani din etapa a 4-a, înaintea turului cu Sparta Praga. Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, s-a declarat și el nemulțumit la acel moment. „Nu ne-a întrebat nimeni, cum nu te întreabă la o asemenea chestiune. O dau pe interes… eu nu am ce să fac. Nu depinde de noi. Eu aș vrea să se joace acum”, declara Iftime.

CFR Cluj s-a impus în prima manșă a turului trei de Conference League, scor 1-0, cu Maccabi Petach Tikva. Unicul gol al partidei a fost reușit de Karlo Muhar, în minutul 9.

VIDEO. Dorinel Munteanu, declarații dure: „Chiar dacă îmi spun punctul de vedere, nu mă pot pune contra curentului. De ce s-a mai făcut acel țintar?”

Nu am fost întrebați. A devenit o normalitate la noi acest lucru, echipele angrenate în cupele europene să beneficieze de avantaje, deși au bugete de zeci de milioane de euro, își pot face două echipe, să joace și în campionat și în cupă.

Chiar dacă îmi spun punctul de vedere, nu mă pot pune contra curentului. De ce s-a mai făcut acel țintar? Să amâni jocul pentru o participare a echipelor cu bugete de zeci de milioane... Nu ar trebui să se plângă. Le doresc tuturor să meargă mai departe, însă trebuia să se găsească o soluție, nu deștepții și mai puțin deștepții”, a declarat „Neamțul”.

Totodată, cel mai selecționat jucător din istoria primei reprezentative, consideră că amânarea partidei poate dăuna performanței echipei. În acest moment, gălățenii sunt în fruntea Superligii.

„Nu ne pică bine, ne ieșim din ritm, joc amical cu o echipă de divizia a treia. Este un moment dificil, însă trebuie să ne spunem punctele de vedere. Nu suntem întrebați aceste lucruri și se favorizează echipele puternice. Ce să spun?! Nu este plăcut, însă nu putem face nimic”, a mai spus acesta.

Regulamentul de desfășurare a competițiilor nu îi dă însă dreptate lui Dorinel Munteanu. Astfel, dacă o cerere este transmisă cu cel puțin 10 zile înainte de meci, duelul poate fi amânat fără acordul echipei adverse.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.