Campionate

Vedeta lui Bayern a făcut accident și a fugit de la fața locului. Riscă până la 3 ani de închisoare

Matthijs de Ligt (stânga) e cercetat dee poliție. Foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 09 august 2024

Matthijs de Ligt a lovit o mașină în drum spre antrenament și a dispărut de la locul accidentului. A fost recunoscut de un martor ocular, care a sunat la poliție.

Sezonul 2024 - 2025 începe cum nu se poate mai rău pentru Matthijs de Ligt. Bayern negociază cu Manchester United să-l vândă, iar el tocmai a comis un accident rutier la întoarcerea din concediu.

Matthijs de Ligt a fugit de la locul accidentului

Miercuri, în drum spre antrenament, fundașul olandez în vârstă de 24 de ani a lovit cu bolidul său, un  Audi Q8 e-tron, o altă mașină. Mai rău, a dispărut imediat de la locul accidentului.

A fost însă recunoscut de un martor ocular, care a și sunat la poliție. Iar autoritățile i-au ridicat ridicat mașina de la club și a rămas la dispoziția acestora, pentru anchetă.

Matthijs de Ligt riscă până la 3 ani de închisoare

Dacă va fi găsit vinovat, De Ligt riscă până la 3 ani de închisoare. În mod normal, astfel de situații se soluționează cu o amendă. Însă jucătorul a fugit de la locul accidentului, ceea ce îi agravează situația.

În altă ordine de idei, fundașul olandez este în continuare pe lista neagră a lui Bayern. Gigantul bavarez vrea să-l vândă pentru că poate scoate mai mulți bani din transferul lui, dar și pentru că se accidentează destul de ușor.

Bayern vrea 50 de milioane de euro în schimbul lui Matthijs de Ligt

Le-a cerut 50 de milioane de euro celor de la Manchester United, dar deocamdată negocierile trenează. Englezii n-au vrut să dea mai mult de 35 de milioane plus bonusuri. Pentru 50 de milioane, ei i-ar vrea la pachet pe De Ligt și pe Mazraoui, numai că Bayern le-a respins oferta.

Tratativele ar putea fi deblocate de accidentarea lui Leny Yoro. Proaspăt transferat de la Lille, în schimbul a 62 de milioane de euro, apărătorul central s-a accidentat la al doilea amical disputat în tricoul lui United.

A fost operat la metatarsiene și va lipsi 3 luni de pe gazon, iar pentru club, transferul lui De Ligt a devenit acum o urgență!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.