Campionate

De Gea și-a găsit echipă după ce a stat un an pe bară! Va juca la o echipă de top din Italia

Portarul spaniol David de Gea (33 de ani) a plecat de la Manchester United după 12 ani petrecuți pe Old Trafford.

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 09 august 2024

Portarul spaniol în vârstă de 33 de ani este fără angajament de mai bine de un an, de când s-a despărțit de Manchester United.

Se vede lumină la capătul tunelului pentru David de Gea. După mai bine de-un an pe tușă, portarul spaniol s-a înțeles cu Fiorentina. Deocamdată, verbal.

David de Gea a acceptat un salariu de 2 milioane de euro, plus bonusuri, de la Fiorentina

Potrivit specialistului în transferuri Fabrizio Romano, De Gea va semna pe un an, cu opțiune de prelungire până-n 2026, dacă bifează un anumit număr de meciuri.

Jurnalistul italian Nicolo Schira dezvăluie că goalkeeperul în vârstă de 33 de ani ar fi cerut un salariu de 2,5 milioane de euro, plus bonusuri, însă clubul nu i-a oferit decât 2 milioane de euro pe sezon și bonusuri de performanță.

David de Gea a fost în tratative și cu Genoa, clubul lui George Pușcaș

De Gea a fost în tratative și cu Genoa, însă negocierile au picat săptămâna trecută, din cauza pretențiilor ibericului, considerate exagerate de către clubul lui George Pușcaș.

Fostul internațional spaniol n-a mai apărat de mai bine de un an! S-a despărțit de Manchester United în vara anului trecut, după 12 ani, devenind liber de contract. Dar niciunul dintre marile cluburi cu care a fost în contact, Real Madrid, Bayern Munchen, Nottingham Forest, nu l-a luat.

La Manchester United încasa 18 milioane de euro net pe sezon

Motivul? De Gea a avut un salariu mare la Manchester United, 18 milioane de euro net pe an, și multă vreme a cerut cam aceiași bani grupărilor cu care a negociat.

Dacă în 2018 era cotat la 70 de milioane de euro, valoarea lui de piață a scăzut până la 5 milioane de euro, cât are în prezent pe transfermarkt.de. În naționala Spaniei a bifat 45 de selecții.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.