Liga 1

CFR Cluj i-a decis soarta lui Bîrligea după venirea lui Louis Munteanu: „Asta își dorește”

Daniel Bîrligea, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 09 august 2024

CFR Cluj, prin vocea președintelui Cristi Balaj (52 de ani), a anunțat faptul că Daniel Bîrligea (24 de ani) a ajuns la un acord cu clubul privind prelungirea înțelegerii. Această veste vine în contextul în care vicecampioana României l-a transferat pe postul de atacant pe Louis Munteanu (22 de ani).

Atacantul român vrea să rămână în Gruia, iar Cristi Balaj a explicat faptul că cele două părți au ajuns la un acord în legătură cu prelungirea înțelegerii, care expiră la finalul sezonului. Bîrligea a evoluat în meciul pe care clujenii l-au câștigat aseară în turul 3 preliminar din Conference League, 1-0 pe terenul celor de la Maccabi Petach Tikva.

Cristi Balaj, anunț despre Daniel Bîrligea: „Ambele părți își doresc prelungirea contractului”

Internaționalul român nu semnase un nou contract cu CFR Cluj, dar acest lucru pare iminent. Cristi Balaj a dezvăluit condițiile în care Bîrligea va semna prelungirea contractului.

„Perioada de transferuri este deschisă în acest moment și se poate întâmpla orice. Nu există nimic concret pentru Daniel Bîrligea. I-am propus lui Bîrligea prelungirea contractului cu CFR Cluj și el își dorește acest lucru.

Sunt convins că până la urmă ne vom înțelege pentru că discuțiile în acest sens au avansat foarte, foarte mult. Acest proces nu s-a finalizat din cauza faptului că am jucat din trei în trei zile, ne-am gândit mai mult la partide.

1,6 milioane de euroe cota lui Daniel Bîrligea, potrivit Transfermarkt

Ambele părți își doresc prelungirea contractului. Are contract încă 11 luni, rămâne de văzut cu cât se va prelungi. Important este că părțile își doresc.”, a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Louis Munteanu (dreapta), foto: Imago Images

Atacantul a fost întrebat după meciul cu Neman din Conference League de cel mai proaspăt transfer al CFR-ului, Louis Munteanu:

Odată cu venirea lui Louis Munteanu nu înseamnă o concurență. Este o mână foarte mare de ajutor, îl cunosc, am jucat și la națională cu el. Este un atacant care ne poate ajuta foarte mult

- Daniel Bîrligea, atacant CFR Cluj, după meciul cu Neman

1,8 milioane de euroe cota lui Louis Munteanu, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.