Liga 1

Costel Gâlcă, uimit de mutarea lunii din fotbalul românesc: „Nu mă așteptam!”

Constantin Gâlcă, antrenorul Universității Craiova

Articol de Cezar Titor  —  vineri, 09 august 2024

Constantin Gâlcă (52 ani), tehnicianul oltenilor, a prefațat partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi, care va avea loc duminică, de la ora 19:00, în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport și Prima Sport”

Gâlcă a discutat și pe marginea numirii lui Mircea Lucescu la cârma primei reprezentative.

VIDEO. Costel Gâlcă: „Îmi doresc să avem cât mai mulți jucători la echipa națională, însă e decizia selecționerului”

Nu mă așteptam să preia echipa națională, însă este un plus pentru fotbalul nostru. Cu siguranță că echipa națională va arăta mult mai bine cu el, având în vedere experiența pe care o are în fotbal.

Îmi doresc să avem cât mai mulți jucători la echipa națională, însă e decizia selecționerului. Jucătorii mei trebuie să facă tot posibilul să fie convocați, prin rezultate și evoluții”, a spus Costel Gâlcă despre numirea lui Mircea Lucescu pe banca „tricolorilor”. „Il Luce” are trasat un obiectiv clar: calificarea la Campionatul Mondial din 2026.

Va fi un meci complicat. Sepsi este o echipă omogenă, și-au păstrat mulți jucători. Sunt organizați, au o intensitate bună în joc. Venim după un meci pe care nu l-am câștigat pe teren propriu, mai ales că făcusem o partidă foarte bună cu Maribor, sperăm la o victorie acum.

Atitudinea băieților este bună, îmi doresc să fie toți băieții bine la ora jocului. Pentru această partidă, în afară de Ivan, suntem toți apți. Bancu s-a antrenat cu noi în această săptămână, vom vedea dacă va fi disponibil pentru a fi titular. Este un moment greu pentru el, pentru familia lui.

E normal ca rezultatele să fie oscilante, încă suntem la început, au venit mulți jucători noi. Încercăm zi de zi să vorbim cu anumiți jucători, însă nu este ușor. Sepsi a făcut un meci bun cu Rapid, au dominat, însă nu au reușit să câștige.

- Constantin Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova

Mereu am avut meciuri grele contra lor, însă ne vom pregăti foarte bine și sperăm să luăm cele trei puncte. Îmi doresc mai mult, ăsta este primul lucru la care mă gândesc, știu că pot mai mult și vreau să arăt asta pe teren.

Cu siguranță voi crește de la meci la meci, sper să am și realizări. Sepsi e o echipă bună, nu este de speriat. Nu ne sperie nimeni. Este un meci de fotbal și trebuie să câștigăm.

- Ștefan Baiaram, extremă Universitatea Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.