Liga 1

Daniel Niculae face praf ultima decizie luată de Rapid: „Vă dați seama?”

Daniel Niculae

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 09 august 2024

Daniel Niculae, fostul președinte de la Rapid, a criticat ultima mutare a clubului giuleștean în mercato.

Niculae, care a plecat de la Rapid la finalul sezonului trecut, e de părere că Robert Bădescu nu ar fi trebuit dat împrumut la Mioveni, în Liga 2. El crede că fundașul stânga, care poate juca și stoper, ar fi trebuit să fie folosit alături de Săpunaru în apărarea Rapidului.

Daniel Niculae critică ultima decizie luată de Rapid

„Vă dați seama cum ar fi crescut Ignat și Bădescu în sistemul ăsta lângă Săpunaru? Bădescu se plia foarte bine, e un jucător de picior stâng care poate fi folosit atât în bandă, cât și fundaș central.

Peste doi ani de zile trebuie să câștigi campionatul cu Ignat și cu Bădescu fundași centrali.

Nu înțeleg de ce să aduci șase fundași centrali pentru trei poziții. Poate lucrurile nu au fost gândite foarte bine. Aduci maxim cinci, sunt convins că dintre mijlocașii defensivi cel puțin doi puteau juca și în apărare”, a declarat Daniel Niculae la „La Liga Digisport”

Sistemul la care a făcut referire Daniel Niculae e 3-5-2, cel folosit de Rapid în primele 4 etape din Superliga. În această formulă, Bădescu ar pute fi folosit fundaș central stânga, dar și mijlocaș stânga în linia de 5.

Răbert Bădescu, cotat la 250.000 de euro pe Transfermarkt, nu a fost folosit deloc de Neil Lennon în acest sezon la Rapid. În stagiunea precedentă, jucătorul de 19 ani a bifat 5 apariții în Superliga, fiind de 3 ori titular în play-off.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.