Liga 1

Numărul OFICIAL al spectatorilor prezenți în Ghencea la FCSB - Farul

+10 Foto
Pentru partida cu Farul din etapa a 5-a din Superligă, suporterii celor de la FCSB nu s-au înghesuit, asistența fiind una extrem de scăzută pe Stadionul Steaua: puțin peste 5000 spectatori.

Articol de Cezar Titor  —  vineri, 09 august 2024

Pentru partida cu Farul din etapa a 5-a din Superligă, câștigată 3-2, suporterii celor de la FCSB nu s-au înghesuit, asistența fiind una scăzută pe Stadionul Steaua: 6743 (cifră oficială).

La ultimele două partide disputate pe teren propriu de FCSB, cele cu Oțelul Galați (Superliga, etapa #3) și Maccabi Tel Aviv (turul 2 preliminar de Champions League), au fost prezenți 4.754, respectiv 26.235 suporteri, cifră oficială contestată de mai multe surse.

GALERIE FOTO. Full cu Sparta Praga! Lumea, neinteresată de Liga 1

Pentru manșa secundă a turului trei preliminar de Champions League, FCSB - Sparta Praga, interesul suporterilor campioanei en titre din Superligă este uriaș, contrar interesului din această seară. Partida cu cehii va avea loc marți seară, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV. În tur, la Praga, scorul a fost 1-1.

Ieri, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a anunțat că mai puțin de 3.000 bilete au rămas disponibile, acestea fiind aproape epuizate în ultimele 24 ore de către fanii campioanei en-titre.

„Lumea nu vine, ne așteptam la asta. Nu e vorba de recul, e pur și simplu vineri, ora 22:00, este un prag psihologic, una e 21:30, alta e 22:00. Te gândești că te prinde miezul nopții pe străzi. Începe weekend-ul, mulți oameni sunt în concediu, nu mă aștept să vină foarte mulți spectatori.

Provincia nu vine, ei își calculează mai mult în funcție de partidele din cupele europene. Mai mult de jumătate din asistența de la meciurile importante este asigurată de audiența din provincie”, declara Mihai Stoica, 59 ani, la Prima Sport, înaintea partidei cu Oțelul, justificând asistența scăzută de atunci.

Nevoită să se mute în Ghencea din cauza indisponibilității Arenei Naționale, FCSB va reveni, cel mai probabil, în luna septembrie pe cel mai mare stadion al țării.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.