Liga 1

Gigi Becali vrea să aducă la FCSB un titular de la CFR Cluj: „Dau 3 milioane pe el”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că îl vrea la FCSB pe Karlo Muhar, mijlocașul de la CFR Cluj./ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 10 august 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că îl vrea la FCSB pe Karlo Muhar, mijlocașul de la CFR Cluj.

Becali visează în continuare la grupele Ligii Campionilor și a declarat că plănuiește investiții masive dacă va ajunge acolo. Până atunci, FCSB va disputa manșa secundă din turul 3 preliminar Champions League, cu Sparta Praga. În prima manșă, în Cehia, scorul a fost 1-1.

Dacă ar trece de Sparta, FCSB ar înfrunta câștigătoarea dintre Malmo și PAOK Salonic. Gigi Becali a anunțat că e dispus să ofere 3 milioane de euro pentru Muhar dacă echipa lui se va califica în Champions League în acest sezon.

Gigi Becali: „Pe Muhar dau 3 milioane de euro”

„S-a făcut o simulare și s-a făcut că o echipă care iese din grupele Ligii Campionilor câștigă 56 de milioane de euro, fără bilete. Păi, stai să vedem, că dacă intru în grupe mă întăresc. După știi ce fac? Dau trei, patru milioane și iau jucători.

Îl am pe unul care îmi place de la CFR, îl iau. E unul de la mijlocul terenului, e Muhar. Cât vrea pe el? 3 milioane? Dau 3 milioane de euro și îl iau”, a declarat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Muhar a intrat în ultimul an de contract cu CFR Cluj, iar din iarnă poate negocia cu orice echipă, atunci când va fi în ultimele 6 luni de contract. Croatul de 28 de ani a fost extrem de important în acest sezon european pentru CFR.

A jucat 3 meciuri și a marcat două goluri, unul dintre ele la victoria cu 1-0 împotriva lui Mccabi Petach Tikva, din turul 3 preliminar Conference League.

2 milioane de euroe cota lui Karlo Muhar, pe Transfermarkt

Muhar a venit în Liga 1 în 2022, de la Lech Poznan, pentru 100.000 de euro. Are 96 de meciuri pentru ardeleni, 18 goluri și 5 assist-uri.

Karlo Muhar, jucând pentru CFR Cluj
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.