Liga 1

Răsturnare de situație » E OUT din lotul lui FCSB după meciul cu Farul

FCSB - Farul/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 10 august 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că Ionuț Panțîru va fi scos din lot, pentru a-i face loc lui Florin Tănase. Doar că acesta s-a răzgândit și va scoate un alt jucător de pe lista UEFA și lista A de Liga 1.

Panțîru a jucat în meciul câștigat de FCSB cu Farul, scor 3-2, și l-a impresionat pe patronul roș-albaștrilor. Fundașul stânga a fost integralist în partida care se anunța ultima a lui în perioada următoare. Doar că l-a făcut pe Becali să se răzgândească. „Nu a greșit nimic”, a spus Becali despre Ionuț.

Nana Antwi, out din lotul celor de la FCSB

Cum Panțîru rămâne pe cele două liste, FCSB trebuie să scoată un alt jucător pentru a-i face loc lui Florin Tănase. Iar Becali a declarat că acesta va fi Nana Antwi, fundașul dreapta adus în iarnă, care a fost titular cu Farul.

El e însă a doua variantă pe acest post în acest moment, după Valentin Crețu, iar în scurtă vreme va reveni Alexandru Pantea, care respectă și regula U21.

„Tănase va intra pe liste în locul lui Antwi. Panțîru a fost cel mai bun de pe teren cu Farul, nu a greșit nicio minge. Antwi nici nu știe ce să facă pe acolo. Mă mai păcălesc și eu”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ghanezul Nana Antwi a fost adus în iarnă la FCSB, de la Urartu, din Armenia. În acest sezon a jucat 6 meciuri, pe toate cele 4 disputate de roș-albaștri în Liga 1, dar și unul în preliminariile Ligii Campionilor. A fost integralist în Supercupa României, FCSB - Corvinul 1-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.