Campionate

De Ligt e bun de plată. Riscă o amendă URIAȘĂ după ce a fugit de la locul accidentului!

Matthijs de Ligt, în prim-plan, are probleme cu poliția rutieră / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 10 august 2024

Apărătorul lui Bayern, Matthijs de Ligt, a lovit o altă mașină în drum spre antrenament, iar tabloidul Bild susține că ar putea scăpa cu o amendă de până la 1,5 milioane de euro!

Pe picior de plecare, la Manchester United, Matthijs de Ligt a dat de bucluc la Munchen. După accidentul rutier provocat miercuri, fundașul lui Bayern a fugit de la fața locului, dar a fost recunoscut de un martor ocular care l-a reclamat la poliție.

Matthijs de Ligt scapă de închisoare

Autoritățile i-au ridicat mașina, un Audi, pentru anchetă, iar Bild a scris că riscă chiar o pedeapsă cu închisoarea până la 3 ani, deoarcece dispariția de la locul accidentului reprezintă „o circumstanță agravantă”.

Ulterior, însă, Bild a consultat mai mulți specialiști în materie, iar concluzia a fost că pe apărătorul olandez îl așteaptă suspendarea permisului de conducere și o amendă XXL, dacă va fi declarat vinovat în urma investigației poliției!

Amendă de până la 1,5 milioane de euro pentru Matthijs de Ligt

Astfel, pentru că a lovit o altă mașină, parcată, și s-a făcut nevăzut, De Ligt ar putea plăti până la 1,5 milioane de euro! Cum se calculează? În cazul întocmirii unui ordin de penalizare, numărul de tarife zilnice se înmulțește cu suma câștigurilor zilnice.

Iar olandezul câștigă foarte bine la Bayern, în jurul a 15 milioane de euro pe an. Adică 1,25 milioane de euro pe lună sau 41.000 de euro pe zi.

Bayern vrea 50 de milioane de euro în schimbul lui Matthijs de Ligt

Altfel, De Ligt așteaptă să se rezolve transferul său la Manchester United. Bayern le-a cerut 50 de milioane de euro britanicilor, dar deocamdată negocierile trenează.

„Diavolii” n-au vrut să dea mai mult de 35 de milioane plus bonusuri. Pentru 50 de milioane, ei i-ar vrea la pachet pe De Ligt și pe Mazraoui, numai că Bayern le-a respins oferta.

Tratativele ar putea fi deblocate de accidentarea lui Leny Yoro. Proaspăt transferat de la Lille, în schimbul a 62 de milioane de euro, apărătorul central s-a accidentat la al doilea amical disputat în tricoul lui United. A fost operat la metatarsiene și va lipsi 3 luni de pe gazon, iar pentru club, transferul lui De Ligt a devenit acum o prioritate!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.