Special

Health Talks (Episodul 6) » Romina Neacșu, din corporație în sala de fitness: „Acest lucru îl spun și oamenilor: să nu își mai caute scuze!” + „Acum viața mea e total diferită!”

Romina Neacşu, antrenoare de fitness şi tehnician nutriţionist

Articol de Ionuţ Iordache  —  sâmbătă, 10 august 2024

Invitata de astazi a emisiunii Health Talks by GSP este Romina Neacșu, o fostă corporatistă și masterandă la ASE care a decis în urmă cu 13 ani să-și schimbe stilul de viață.

A renunțat la jobul sigur și a ales să-și urmeze visul de a lucra în domeniul fitness-ului, transformându-și în mod pozitiv mintea și corpul

„A trecut foarte mult timp de când am făcut această schimbare, mai exact 13 ani, pe 1 iulie. Ţin minte și acum data, simțeam nevoia să fac mișcare pentru că nu eram deloc mulțumită de cum arătam. Mi-am zis să merg la sală, să văd ce se poate întâmpla. Dacă nu îmi place, aia este, măcar am încercat”, a povestit Romina cum a început acest nou episod din viața ei.

Antrenoarea de fitness a explicat și care a fost motto-ul care a ghidat-o în această perioadă: „Să nu îmi mai caut scuze. Acest lucru îl spun și oamenilor: să nu își mai caute scuze, pentru că oamenii au o imaginație foarte bogată când vine vorba de scuze. Nu am timp, nu am bani, nu am chef, nu am aia etc”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.