Liga 1

MM Stoica, mesaj acid după ce FCSB a învins-o dramatic pe Farul: „Greu le e unora să-și ascundă antipatia”

MM Stoica, mesaj acid după ce FCSB a învins-o dramatic pe Farul. Foto: Facebook

Articol de Sebastian Vasile  —  sâmbătă, 10 august 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a pus în oglindă faza de la FCSB - Farul (3-2) în care bucureștenii au primit o lovitură de la 11 metri și cea de la FCSB - U Cluj (1-1) în care Edjouma l-a călcat în careu pe Bettaieb.

În prima etapa din noua ediție de Superligă, FCSB a remizat cu Universitatea Cluj, 1-1. În minutul 55, Edjouma și-a dozat greșit energia cu care a venit de pe bancă și l-a călcat în careu pe Bettaib. Deși Cojocaru n-a dictat nimic inițial, verdictul a venit de la VAR. Penalty pentru U, transformat de Dan Nistor (57).

Aseară, în minutele de prelungire ale partidei dintre FCSB și Farul (3-2) Carlo Casap l-a călcat pe Adrian Șut în careu, Istvan Kovacs a dictat penalty, în urma consultării arbitrajului video.

+32 Foto
FOTO: Captură TV @Prima Sport 1

Zeci de discuții după penalty-ul primit de FCSB cu Farul

Reluările oferite la TV nu au fost foarte clare, existând discuții după fluierul final. Decebal Rădulescu și Florin Bratu și-au expus punctele de vedere cu privire la faza respectivă.

„Arbitru n-are cum să vadă pentru că se uită la minge. Mingea nu era în zona care s-a produs contactul. Îl calcă, dar nu știu dacă se dă penalty pentru așa ceva . E un penalty controversat!”, e de părere Florin Bratu.

„Eu cred că penalty-ul a fost acordat foarte uşor! Sunt milioane de faze de acest gen în careu și mai degrabă cred că nu a fost. E vreo fază iminentă de gol sau ceva? Este o eroare de arbitraj! Dacă faza asta era la mijlocul terenului cred că nici nu se uita la el”, a spus jurnalistul Decebal Rădulescu.

MM Stoica, mesaj acid după penalty-ul decisiv din FCSB - Farul

Mihai Stoica nu împărtășește opinia celor doi și a publicat un mesaj acid pe contul personal de Facebook.

„În etapa 1, când Edjouma l-a călcat pe Bettaieb, a fost penalty clar. Aseară, când Casap l-a călcat pe Șut, penalty controversat. Greu le e unora să-și ascundă antipatia. Weekend plăcut, deontologilor!”, a scris MM Stoica.

Ce spusese Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu a oferit verdictul în privința penalty-ului.

Este penalty. Din neglijență, a faultat în timp ce se retrăgea și a faultat în careu. Dacă mingea este în joc și se întâmplă o incorectitudine în careu, se dictează penalty. Regulamentul așa spune.

Călcătura se vede clar, este în interiorul suprafeței de pedeapsă. Nu trebuia să lași faza să continue, nu a fost fază iminentă de gol”, a spus Ion Crăciunescu la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.