Liga 1

A plecat de la Rapid și acuză: „Staff-ului i s-a impus să nu mai joc. Așa a fost directiva”

Dragoș Grigore (stânga)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 10 august 2024

Dragoș Grigore (37 de ani) a plecat de la Rapid în această vară, după 3 ani în Giulești. Fundașul central care a semnat cu Buzău a dezvăluit ce probleme a întâmpinat în ultimul sezon în alb-vișiniu.

Grigore a fost rezervă în stagiunea trecută la Rapid, a bifat doar 4 meciuri, unul în Cupă și 3 în Superliga. Fundașul central a acuzat conducerea clubului că i-a impus lui Cristiano Bergodi, antrenorul din sezonul trecut, să nu-l mai folosească.

Declarația lui Grigore a venit chiar înainte de meciul pe care îl va disputa cu noua lui echipă împotriva Rapidului. Și la doar câteva zile după ce Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, a anunțat public că i-a spus antrenorului Neil Lennon să schimbe sistemul de joc.

Dragoș Grigore: „Lui Bergodi i s-a impus să nu mai fiu folosit”

„A fost o perioadă cu rele și cu bune. N-am apucat să joc foarte mult în ultimul an, dar în primii doi n-a fost nicio problemă. În ultimul sezon n-am jucat pentru că așa a fost directiva. I s-a impus staff-ului să nu mai joc și n-am avut ce să fac. A trebuit să mă pregătesc și să-mi văd de treaba mea.

N-am fost niciodată adeptul jucătorilor care se răzvrătesc și caută tot timpul scandal și încearcă să strice grupul. Am stat, m-am pregătit și mi-am așteptat rândul.

N-are niciun rost să intrăm în amănunte. Și dacă aș da nume, sunt sigur că oamenii nu vor recunoaște niciodată. Așa au considerat că trebuie să se comporte. Roata e rotundă și Dumnezeu nu doarme niciodată. Nu le port pică, dar spun ce am simțit și ce am trăit pentru că n-am fost tratat corect”, a declarat Dragoș Grigore, potrivit iamsport.

Dragoș Grigore își va înfrunta foștii coechipieri azi, de la ora 22:00. Meciul dintre Gloria Buzău și Rapid va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.