Liga 1

Și-a adus aminte de intrarea violentă a lui Josue Homawoo asupra lui Luca Mihai: „Să nu mai vorbim de agresiuni, de arbitri”

Luca Mihai la momentul accidentării / Foto: GSP.ro

Articol de Eduard Apostol, Ovidiu Minea  —  sâmbătă, 10 august 2024

Ultimul meci direct dintre Dinamo și Poli Iași a fost marcat și de accidentarea teribilă a lui Luca Mihai după contactul violent cu Josue Homawoo. Cei doi se revăd luni!

Dinamo caută al 4-lea meci consecutiv fără eșec în Superliga. Luni seară, de la ora 22:00, este duelul din Copou, cu Poli Iași. În ultimele două sezoane, indiferent de liga în care s-a consumat confruntarea, au fost meciuri tari între aceste formații.

În ultima partidă, Dinamo a învins Poli Iași, scor 1-0, o victorie vitală pentru "câini" în lupta pentru evitarea retrogradării. Ahmed Bani a semnat golul salvator, în minutul 90+3.

Momente teribile în ultima confruntare dintre Dinamo și Poli Iași: Luca Mihai a ajuns la spital în stare gravă

Doar că meciul a fost marcat și de un detaliu grav. Era să se încheie cu o tragedie. În prima repriză, fundașul Josue Homawoo a avut o intrare violentă asupra lui Luca Mihai. Fotbalistul ieșenilor a ajuns la spital.

Mihai a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral și fisură a timpanului drept. A ratat finalul campionatului. A trecut prin momente teribile, după cum a povestit tatăl său. Luca a revenit pe teren, în prima etapă a acestui sezon. Doar că în ultimele două etape a fost doar rezervă neutilizată, după ce a bifat minute în primele runde.

Reacția lui Tony da Silva despre situația lui Luca Mihai: „Încearcă să-și revină"

Antrenorul lui Poli, Tony, a vorbit despre acel episod la conferința de presă premergătoare meciului de luni.

„Și pentru noi e un meci special, pentru ce s-a întâmplat în sezonul trecut, când Luca Mihai a suferit o accidentare foarte gravă. Încearcă încă să-și revină. Vrem să fie un meci de fotbal! Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat anul trecut.

Să vorbim de fotbal, nu despre agresiuni sau despre arbitri, pentru că anul trecut a fost foarte greu vizavi de ceea am pățit acolo", a declarat Tony da Silva.

Dinamo și-a păstrat nucleul, are un lot bunicel. Dinamo a avut ceea ce noi n-am avut: a dat goluri, noi nu! Noi nu suntem acolo sus din vina noastră
- Tony da Silva, antrenor Poli Iași

Reacția lui Zeljko Kopic: „Toată lumea a fost afectată"

Imediat după meci, la momentul respectiv, Zeljko Kopic s-a interesat de situația lui Luca Mihai și a ținut legătura cu doctorii. S-a referit și el la subiect, la conferința de presă de la Săftica.

"În ultimul sezon am avut un meci bun la Iași, am avut ocazii, dar nu am înscris. Apoi, în meciul de acasă, am avut superioritate numerică, am înscris pe final de meci. Cei de la Poli sunt periculoși și vor fi motivați împotriva noastră. Joacă acasă și vor da totul pentru a câștiga meciul.

Cel mai important este că Luca Mihai este în regulă, Josué a fost în legătură cu el, toată lumea a fost afectată de ce s-a întâmplat, dar toate informațiile din momentul de față arată că este sănătos și asta e cel mai important", a reacționat croatul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.